Visionaris sprl

Contactgegevens Visionaris sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visionaris sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Visionaris sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 688 14 41 32 2 688 14 41

Fax (fax): +32 (58) 956-89-15 +32 (58) 956-89-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visionaris sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visionaris sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visionaris sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visionaris sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visionaris sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visionaris sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visionaris sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visionaris sprl
Products information Visionaris sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04974853515
Ondernemingsnummer: 6355560302
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 633,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Visionaris sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visionaris sprl
(Get full report from official database of BE for Visionaris sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Visionaris sprl
Addition kinds of activities for Visionaris sprl

313100. Schoeisel gesneden voorraad | Footwear cut stock
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
01759909. Granaatappelboomgaard | Pomegranate orchard
32720104. Tanks, beton | Tanks, concrete
35520101. Stralende machines, textiel | Beaming machines, textile
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage

Werken bij Visionaris sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visionaris sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visionaris sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visionaris sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Patissier met ruime ervaring (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Alle voorbereidingen van patissier Alle afwerkingen van de patissier Verwerken en maken van chocolade Eigen creaties uitvoeren in de patissier Sturing geven in klein team Maken van soezentaarten

  • HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • student H&B Knokke 8u (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOLLAND & BARRET KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Als Student ben je het gezicht van de winkel. Klanten verder helpen en bijstaan met advies is je belangrijkste taak. Want onze klanten komen op de eerste plaats. Functieomschrijving Tot je taken behoren het verder helpen van onze klanten. Het uitvoeren van alle taken van opening to sluiting van de winkel. Hierdoor is de functie afwisselend en uitdagend.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Visionaris sprl in sociale netwerken
Look for responds of Visionaris sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visionaris sprl. Laat een reactie achter voor Visionaris sprl. Visionaris sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visionaris sprl. Leave a respond for Visionaris sprl. Visionaris sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visionaris sprl op de google maps. Adres en contacten Visionaris sprl
Location of Visionaris sprl on the google maps. Address and contacts of Visionaris sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Visionaris sprl Visionaris sprl: JOHAN AUGUSTEYNS | COIFFURE MARINA | WILLY VAN VOOREN | Koos C | Van den Broek Eddie

Other related companies as Visionaris sprl: JOHAN AUGUSTEYNS | COIFFURE MARINA | WILLY VAN VOOREN | Koos C | Van den Broek Eddie

Visionaris sprl is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Visionaris sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04974853515. Het bedrijf Visionaris sprl bevindt zich op het adres: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 633,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Visionaris sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visionaris sprl is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visionaris sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visionaris sprl, openstaande posities, locatie van Visionaris sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Visionaris sprl is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Visionaris sprl, company assigned to the tax number BE04974853515. The company Visionaris sprl is located at the address: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 633,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Visionaris sprl were not found.
The main activity of Visionaris sprl is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Visionaris sprl is not available. You also can look at reviews of Visionaris sprl, open positions, location of Visionaris sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visionaris sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visionaris sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visionaris sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visionaris sprl, employees, financial statistics.