Mabofi BVBA

Contactgegevens Mabofi BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mabofi BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mabofi BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Jan 15; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 35 42 48 (+32-052 35 42 48) 052 35 42 48 (+32-052 35 42 48)

Fax (fax): +32 (59) 675-78-29 +32 (59) 675-78-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mabofi BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mabofi BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mabofi BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mabofi BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mabofi BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mabofi BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mabofi BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mabofi BVBA
Products information Mabofi BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08653900146
Ondernemingsnummer: 3384582519
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Mabofi BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mabofi BVBA
(Get full report from official database of BE for Mabofi BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mabofi BVBA
Addition kinds of activities for Mabofi BVBA

346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
367100. Electron buizen | Electron tubes
20150706. Konijn, geslacht en gekleed | Rabbit, slaughtered and dressed
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
33660202. Propellers, schip: gegoten messing | Propellers, ship: cast brass
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
50850504. tandwielen | Sprockets
50920210. Computerspellen | Video games
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij Mabofi BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mabofi BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mabofi BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mabofi BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT Commercieel medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever ontwikelt vooruitstrevende producten van topkwaliteit voor de reiniging, verzorging en bescherming van wagens, moto's en fiets. Wij zijn op zoek naar een v erkooptalent die weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen. Ben jij de doorzetter die wij zoeken? Je verkoopt de producten in regio Antwerpen op bvb: Parkings van grootwarenhuizen etc, je kann zelf je kleine verkoopteam samen stellen en een extra verkoper mee laten sollicteren. Je verdient: €9 per verkocht product, en wordt minstens 3u betaald.

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

Zoek naar antwoorden van Mabofi BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mabofi BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mabofi BVBA. Laat een reactie achter voor Mabofi BVBA. Mabofi BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mabofi BVBA. Leave a respond for Mabofi BVBA. Mabofi BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mabofi BVBA op de google maps. Adres en contacten Mabofi BVBA
Location of Mabofi BVBA on the google maps. Address and contacts of Mabofi BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mabofi BVBA Mabofi BVBA: DANIEL PEIRS | HUIS MARILYN | M. COOLS | BOVY ANNE | Sportlokaal

Other related companies as Mabofi BVBA: DANIEL PEIRS | HUIS MARILYN | M. COOLS | BOVY ANNE | Sportlokaal

Mabofi BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mabofi BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08653900146. Het bedrijf Mabofi BVBA bevindt zich op het adres: Hoge Jan 15; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Mabofi BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mabofi BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mabofi BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mabofi BVBA, openstaande posities, locatie van Mabofi BVBA op de kaart.

Mabofi BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mabofi BVBA, company assigned to the tax number BE08653900146. The company Mabofi BVBA is located at the address: Hoge Jan 15; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Mabofi BVBA were not found.
The main activity of Mabofi BVBA is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mabofi BVBA is not available. You also can look at reviews of Mabofi BVBA, open positions, location of Mabofi BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mabofi BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mabofi BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mabofi BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mabofi BVBA, employees, financial statistics.