VERSCHUEREN, LAURENT

Contactgegevens VERSCHUEREN, LAURENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSCHUEREN, LAURENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSCHUEREN, LAURENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 94, ch de Braine, SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 00 32 75 95 60 78 (+32-00 32 75 95 60 78) 00 32 75 95 60 78 (+32-00 32 75 95 60 78)

Fax (fax): 00 32 67 33 69 46 (+32-00 32 67 33 69 46) 00 32 67 33 69 46 (+32-00 32 67 33 69 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSCHUEREN, LAURENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSCHUEREN, LAURENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSCHUEREN, LAURENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSCHUEREN, LAURENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSCHUEREN, LAURENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSCHUEREN, LAURENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSCHUEREN, LAURENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSCHUEREN, LAURENT
Products information VERSCHUEREN, LAURENT

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VERSCHUEREN, LAURENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSCHUEREN, LAURENT
(Get full report from official database of BE for VERSCHUEREN, LAURENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSCHUEREN, LAURENT
Addition kinds of activities for VERSCHUEREN, LAURENT

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
07410000. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
10990500. Titanium- en zirkoniummalmwinning | Titanium and zirconium ores mining
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
35410203. Krukas regrinding machines | Crankshaft regrinding machines
35680202. Koppelingen, as: stijf, flexibel, universeel gewricht, enz. | Couplings, shaft: rigid, flexible, universal joint, etc.
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
59849901. Butaangas, gebotteld | Butane gas, bottled

Werken bij VERSCHUEREN, LAURENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSCHUEREN, LAURENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSCHUEREN, LAURENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSCHUEREN, LAURENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: IN-Z REGIO NOORD-LIMBURG

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Bocholt en omgeving

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Sales Manager (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GARAGE DECANCQ

    Type: Vaste Job

    Hou je van een uitdaging en ben je professioneel nieuwsgierig? Wil je graag werken aan jouw en onze toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groep Decancq is officiële dealer van Audi, Volkswagen en Volkswagen Commercial Vehicles, 3 vooraanstaande premium automerken met meerdere vestigingen in de regio Zuid-West-Vlaanderen. Onze merken hebben een sterke reputatie en stralen kwaliteit en degelijkheid uit. Wij garanderen advies op maat en een flexibele aanpak voor elk van onze klanten en staan ook garant voor een snelle en professionele dienst na verkoop. Onze waarden zijn: respect, flexibiliteit, dienstverlening en verantwoordelijkheidszin. In onze organisatie staat de klant centraal! Sales Manager (M/V) Je bent verantwoordelijk voor het managen en het coachen van het verkoopteam. Op basis van vooropgestelde objectieven werk je doelgerichte actieplannen uit. Je volgt deze op en stuurt bij indien nodig. Je optimaliseert de verkoopprocessen voor een ideale klantenbeleving. Je draagt de cultuur van Groep Decancq (visie, normen en waarden) over naar jouw team en zorgt ervoor dat jouw teamleden deze zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Je rapporteert op regelmatige basis aan het management en bent verantwoordelijk voor de transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar jouw team.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van VERSCHUEREN, LAURENT in sociale netwerken
Look for responds of VERSCHUEREN, LAURENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSCHUEREN, LAURENT. Laat een reactie achter voor VERSCHUEREN, LAURENT. VERSCHUEREN, LAURENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSCHUEREN, LAURENT. Leave a respond for VERSCHUEREN, LAURENT. VERSCHUEREN, LAURENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSCHUEREN, LAURENT op de google maps. Adres en contacten VERSCHUEREN, LAURENT
Location of VERSCHUEREN, LAURENT on the google maps. Address and contacts of VERSCHUEREN, LAURENT

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSCHUEREN, LAURENT VERSCHUEREN, LAURENT: Imo SA | PATTYN DRIES | I. GROSJEAN | NICOLAS THOELEN | Centre Param茅dical de Waterloo SPRL

Other related companies as VERSCHUEREN, LAURENT: Imo SA | PATTYN DRIES | I. GROSJEAN | NICOLAS THOELEN | Centre Param茅dical de Waterloo SPRL

VERSCHUEREN, LAURENT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSCHUEREN, LAURENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf VERSCHUEREN, LAURENT bevindt zich op het adres: 94, ch de Braine, SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VERSCHUEREN, LAURENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSCHUEREN, LAURENT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSCHUEREN, LAURENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSCHUEREN, LAURENT, openstaande posities, locatie van VERSCHUEREN, LAURENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERSCHUEREN, LAURENT is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSCHUEREN, LAURENT, company assigned to the tax number BE03938842773. The company VERSCHUEREN, LAURENT is located at the address: 94, ch de Braine, SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VERSCHUEREN, LAURENT were not found.
The main activity of VERSCHUEREN, LAURENT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSCHUEREN, LAURENT is not available. You also can look at reviews of VERSCHUEREN, LAURENT, open positions, location of VERSCHUEREN, LAURENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSCHUEREN, LAURENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSCHUEREN, LAURENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSCHUEREN, LAURENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSCHUEREN, LAURENT, employees, financial statistics.