vdl computers

Contactgegevens vdl computers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vdl computers: address, phone, fax, email, website, opening hours

vdl computers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): marche aux toiles 19, ath, 7800, België

Telefoon (phone): 32.68.842646 32.68.842646

Fax (fax): 32.68.842647 32.68.842647

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vdl computers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vdl computers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vdl computers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vdl computers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vdl computers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vdl computers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vdl computers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vdl computers
Products information vdl computers

BTW identificatienummer (tax): BE08503387451
Ondernemingsnummer: 5339050292
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in vdl computers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vdl computers
(Get full report from official database of BE for vdl computers)

Aanvulling soorten activiteiten voor vdl computers
Addition kinds of activities for vdl computers

5143. Zuivelproducten, behalve gedroogd of ingeblikt | Dairy products, except dried or canned
07210406. Hoeing diensten | Hoeing services
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
32649901. Cleats, porselein | Cleats, porcelain
87420201. Compensatie- en voordelenplanningskonsultant | Compensation and benefits planning consultant

Werken bij vdl computers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vdl computers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vdl computers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vdl computers. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • wegenwerker (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert grondwerken uit. Het werk gebeurt buiten op de werven Je maakt deel uit van een ploeg waarvan de samenstelling varieert naargelang de werkzaamheden Je plaats elektrische kabels en telefoonkabels Je plaatst rioleringen Je voert wegenwerker uit langs autosnelwegen

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • Procesoperator (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Het proces bewaken en de voortgang opvolgen (via een controlekamer), afwijkingen signaleer je aan de teamleader. Grondstoffen ontvangen en manueel/computergestuurd toevoegen Kwaliteitscontroles uitvoeren (temperatuur, eiwit, vet, PH, droge stof) Je helpt mee aan het uitwendig reinigen en preventief onderhouden van de installatie.

Zoek naar antwoorden van vdl computers in sociale netwerken
Look for responds of vdl computers in social networks

Lees alle opmerkingen voor vdl computers. Laat een reactie achter voor vdl computers. vdl computers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vdl computers. Leave a respond for vdl computers. vdl computers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vdl computers op de google maps. Adres en contacten vdl computers
Location of vdl computers on the google maps. Address and contacts of vdl computers

Andere gerelateerde bedrijven als come vdl computers vdl computers: HUIS ELVI | FRATERNITAS | FA. DECKERS | M.D. DECOR | VAN DEN BROECK FR. & L.

Other related companies as vdl computers: HUIS ELVI | FRATERNITAS | FA. DECKERS | M.D. DECOR | VAN DEN BROECK FR. & L.

vdl computers is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is vdl computers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08503387451. Het bedrijf vdl computers bevindt zich op het adres: marche aux toiles 19, ath, 7800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in vdl computers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van vdl computers is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vdl computers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vdl computers, openstaande posities, locatie van vdl computers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

vdl computers is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is vdl computers, company assigned to the tax number BE08503387451. The company vdl computers is located at the address: marche aux toiles 19, ath, 7800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in vdl computers were not found.
The main activity of vdl computers is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of vdl computers is not available. You also can look at reviews of vdl computers, open positions, location of vdl computers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over vdl computers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vdl computers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vdl computers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vdl computers, employees, financial statistics.