VANDECRUYS, VALERE

Contactgegevens VANDECRUYS, VALERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDECRUYS, VALERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDECRUYS, VALERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 110, HEUSDEN-ZOLDER, LIMBURG 3500 BE, België

Telefoon (phone): 3211458282 123 123 1234 3211458282 123 123 1234

Fax (fax): +32 (10) 203-36-41 +32 (10) 203-36-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDECRUYS, VALERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDECRUYS, VALERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDECRUYS, VALERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDECRUYS, VALERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDECRUYS, VALERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDECRUYS, VALERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDECRUYS, VALERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDECRUYS, VALERE
Products information VANDECRUYS, VALERE

BTW identificatienummer (tax): BE01574310302
Ondernemingsnummer: 7221008300
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VANDECRUYS, VALERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDECRUYS, VALERE
(Get full report from official database of BE for VANDECRUYS, VALERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDECRUYS, VALERE
Addition kinds of activities for VANDECRUYS, VALERE

3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
261102. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
357500. Computer terminals | Computer terminals
36489902. Zaklampen | Flashlights
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies

Werken bij VANDECRUYS, VALERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDECRUYS, VALERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDECRUYS, VALERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDECRUYS, VALERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Huishoudhulp regio Zemst (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken enthousiaste medewerkers in de regio Zemst via het kantoor te Mechelen Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen. Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

  • Enthousiaste, gedreven, Accountant (TERHAGEN)

    Regio: TERHAGEN

    Bedrijf: UniPartners IT - Financial - Engineering Services

    Type: Vaste Job

    Als UniPartners-consultant kies je voor een gevarieerd parcours dat je langs vele nieuwe bedrijven, sectoren, systemen, technologieën en mensen leidt. Je bepaalt zelf welk soort projecten (met een gemiddelde duur van zes maanden tot twee jaar) je doorloopt. We vinden het namelijk erg belangrijk om jouw persoonlijke ambities en groei zoveel mogelijk te ondersteunen. Je werkt tijdelijk intern en operationeel mee in een bedrijf of aan een project. Tijdens het proces bouw je jouw kennis en ervaring steeds verder uit, ook dankzij je persoonlijk opleidingsbudget én gerichte opleidingstrajecten samen met collega’s. Angst voor routine is uit den boze: wanneer die om de hoek loert, zoeken we samen een ander project met nieuwe uitdagingen

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Balieverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    De balieverantwoordelijke is verantwoordelijk voor een vlotte werking aan de balie. Samen met je collega’s zorg je voor een hartelijke ontvangst voor alle vakantiegasten. Je bent beschikbaar om vragen en problemen op te vangen en zorgt steeds voor een snelle oplossing. Op die manier heb je een cruciale rol in het streven naar een maximale klantentevredenheid. Je taken bestaan onder andere uit: Onthaal van klanten verstrekken van allerhande informatie over het hotel en de streek verkoop van receptie-artikelen inschrijvingen en administratie regelen voor excursies of uitleenartikelen Klachten doorgeven aan de hotelbeheerder Opleiden en aansturen van vrijwilligers die meewerken aan de balie (max 3) Office management Administratieve taken (printen en kopiëren) Periodieke inventaris opmaken

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

  • CAFEMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KAREMENT

    Type: Flexijob

    In ons danscafé zal je instaan voor volgende taken: bestellingen opnemen dranken aan de toog klaar maken klanten bedienen bar en café netjes houden ...

Zoek naar antwoorden van VANDECRUYS, VALERE in sociale netwerken
Look for responds of VANDECRUYS, VALERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDECRUYS, VALERE. Laat een reactie achter voor VANDECRUYS, VALERE. VANDECRUYS, VALERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDECRUYS, VALERE. Leave a respond for VANDECRUYS, VALERE. VANDECRUYS, VALERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDECRUYS, VALERE op de google maps. Adres en contacten VANDECRUYS, VALERE
Location of VANDECRUYS, VALERE on the google maps. Address and contacts of VANDECRUYS, VALERE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDECRUYS, VALERE VANDECRUYS, VALERE: FLDIACEM NV | FLCAD SERVICE NV | LEBOUTTE ET CIE | HOME L'EMERAUDE | P.C. JEMEPPE-SUR-SAMBRE

Other related companies as VANDECRUYS, VALERE: FLDIACEM NV | FLCAD SERVICE NV | LEBOUTTE ET CIE | HOME L'EMERAUDE | P.C. JEMEPPE-SUR-SAMBRE

VANDECRUYS, VALERE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDECRUYS, VALERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01574310302. Het bedrijf VANDECRUYS, VALERE bevindt zich op het adres: Kapelstraat 110, HEUSDEN-ZOLDER, LIMBURG 3500 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VANDECRUYS, VALERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDECRUYS, VALERE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDECRUYS, VALERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDECRUYS, VALERE, openstaande posities, locatie van VANDECRUYS, VALERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANDECRUYS, VALERE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDECRUYS, VALERE, company assigned to the tax number BE01574310302. The company VANDECRUYS, VALERE is located at the address: Kapelstraat 110, HEUSDEN-ZOLDER, LIMBURG 3500 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VANDECRUYS, VALERE were not found.
The main activity of VANDECRUYS, VALERE is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDECRUYS, VALERE is not available. You also can look at reviews of VANDECRUYS, VALERE, open positions, location of VANDECRUYS, VALERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDECRUYS, VALERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDECRUYS, VALERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDECRUYS, VALERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDECRUYS, VALERE, employees, financial statistics.