tomoton bvba

Contactgegevens tomoton bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data tomoton bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

tomoton bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): geldenaaksebaan 187/24 heverlee, 3001, België

Telefoon (phone): 3227065201 3227065201

Fax (fax): 3227065201 3227065201

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) tomoton bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "tomoton bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "tomoton bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van tomoton bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen tomoton bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of tomoton bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees tomoton bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti tomoton bvba
Products information tomoton bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08226531982
Ondernemingsnummer: 7751647949
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in tomoton bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor tomoton bvba
(Get full report from official database of BE for tomoton bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor tomoton bvba
Addition kinds of activities for tomoton bvba

329601. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
14590301. Aplite mijnbouw | Aplite mining
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
50939904. Rommel en schroot | Junk and scrap
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance

Werken bij tomoton bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in tomoton bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor tomoton bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for tomoton bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ONWEDER

    Type: Vaste Job

    Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

Zoek naar antwoorden van tomoton bvba in sociale netwerken
Look for responds of tomoton bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor tomoton bvba. Laat een reactie achter voor tomoton bvba. tomoton bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for tomoton bvba. Leave a respond for tomoton bvba. tomoton bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie tomoton bvba op de google maps. Adres en contacten tomoton bvba
Location of tomoton bvba on the google maps. Address and contacts of tomoton bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come tomoton bvba tomoton bvba: STEFAAN CATRYSSE | ASSURFINANCES | W.C. OPKOMENDE MACHT | EDDY KIEKENS | All-Cars SPRL

Other related companies as tomoton bvba: STEFAAN CATRYSSE | ASSURFINANCES | W.C. OPKOMENDE MACHT | EDDY KIEKENS | All-Cars SPRL

tomoton bvba is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is tomoton bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08226531982. Het bedrijf tomoton bvba bevindt zich op het adres: geldenaaksebaan 187/24 heverlee, 3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in tomoton bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van tomoton bvba is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van tomoton bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van tomoton bvba, openstaande posities, locatie van tomoton bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

tomoton bvba is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is tomoton bvba, company assigned to the tax number BE08226531982. The company tomoton bvba is located at the address: geldenaaksebaan 187/24 heverlee, 3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in tomoton bvba were not found.
The main activity of tomoton bvba is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of tomoton bvba is not available. You also can look at reviews of tomoton bvba, open positions, location of tomoton bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over tomoton bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf tomoton bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about tomoton bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company tomoton bvba, employees, financial statistics.