The Bermuda International Film Festival

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • The Bermuda International Film Festival
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • The Bermuda International Film Festival

Contactgegevens The Bermuda International Film Festival: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Bermuda International Film Festival: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Bermuda International Film Festival

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P.O. Box HM2963, Hamilton, HMMX, België

Telefoon (phone): 441-293-3456 (+32-441-293-3456) 441-293-3456 (+32-441-293-3456)

Fax (fax): +32 (65) 449-45-55 +32 (65) 449-45-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Bermuda International Film Festival: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Bermuda International Film Festival"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Bermuda International Film Festival"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Bermuda International Film Festival, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Bermuda International Film Festival. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Bermuda International Film Festival, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Bermuda International Film Festival. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Bermuda International Film Festival
Products information The Bermuda International Film Festival

BTW identificatienummer (tax): BE01134582519
Ondernemingsnummer: 4785064697
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in The Bermuda International Film Festival zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Bermuda International Film Festival
(Get full report from official database of BE for The Bermuda International Film Festival)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Bermuda International Film Festival
Addition kinds of activities for The Bermuda International Film Festival

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
873102. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
39110101. Armbanden, edelmetaal | Bracelets, precious metal
41119902. Verhoogde spoorwegwerking | Elevated railway operation

Werken bij The Bermuda International Film Festival: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Bermuda International Film Festival: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Bermuda International Film Festival. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Bermuda International Film Festival. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

Zoek naar antwoorden van The Bermuda International Film Festival in sociale netwerken
Look for responds of The Bermuda International Film Festival in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Bermuda International Film Festival. Laat een reactie achter voor The Bermuda International Film Festival. The Bermuda International Film Festival bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Bermuda International Film Festival. Leave a respond for The Bermuda International Film Festival. The Bermuda International Film Festival on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Bermuda International Film Festival op de google maps. Adres en contacten The Bermuda International Film Festival
Location of The Bermuda International Film Festival on the google maps. Address and contacts of The Bermuda International Film Festival

Andere gerelateerde bedrijven als come The Bermuda International Film Festival The Bermuda International Film Festival: LUDO MERCKEN | Poreye | J.C. DE CLERLANDE | JOZEF EERDEKENS | DIRK ULEYN

Other related companies as The Bermuda International Film Festival: LUDO MERCKEN | Poreye | J.C. DE CLERLANDE | JOZEF EERDEKENS | DIRK ULEYN

The Bermuda International Film Festival is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Bermuda International Film Festival, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01134582519. Het bedrijf The Bermuda International Film Festival bevindt zich op het adres: P.O. Box HM2963, Hamilton, HMMX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in The Bermuda International Film Festival zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Bermuda International Film Festival is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Bermuda International Film Festival is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Bermuda International Film Festival, openstaande posities, locatie van The Bermuda International Film Festival op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Bermuda International Film Festival is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Bermuda International Film Festival, company assigned to the tax number BE01134582519. The company The Bermuda International Film Festival is located at the address: P.O. Box HM2963, Hamilton, HMMX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in The Bermuda International Film Festival were not found.
The main activity of The Bermuda International Film Festival is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of The Bermuda International Film Festival is not available. You also can look at reviews of The Bermuda International Film Festival, open positions, location of The Bermuda International Film Festival on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Bermuda International Film Festival, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Bermuda International Film Festival, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Bermuda International Film Festival, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Bermuda International Film Festival, employees, financial statistics.