TelePromotions International b

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • TelePromotions International b
Private companiesAmusement and Recreation Services • TelePromotions International b

Contactgegevens TelePromotions International b: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TelePromotions International b: address, phone, fax, email, website, opening hours

TelePromotions International b

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maloulaan 38 IEPER, VL B-8900, België

Telefoon (phone): 3257229990 3257229990

Fax (fax): +32 (60) 193-97-28 +32 (60) 193-97-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TelePromotions International b: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TelePromotions International b"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TelePromotions International b"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TelePromotions International b, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TelePromotions International b. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TelePromotions International b, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TelePromotions International b. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TelePromotions International b
Products information TelePromotions International b

BTW identificatienummer (tax): BE01999481201
Ondernemingsnummer: 5444519042
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in TelePromotions International b zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TelePromotions International b
(Get full report from official database of BE for TelePromotions International b)

Aanvulling soorten activiteiten voor TelePromotions International b
Addition kinds of activities for TelePromotions International b

367700. Elektronische spoelen en transformatoren | Electronic coils and transformers
32690300. China decoreren | China decorating
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
39990817. Klatergoud | Tinsel
72910000. Belastingdienstvoorbereiding | Tax return preparation services

Werken bij TelePromotions International b: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TelePromotions International b: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TelePromotions International b. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TelePromotions International b. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende Commerciële binnendienst (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de dossiers van externe verkoop vlot en professioneel worden opgevolgd zodat het vooropgestelde zakencijfer wordt behaald. Verantwoordelijkheden - De opvolging van prijsaanvragen, vragen van klanten, productinformatie berust bij jou in goede handen - Je zorgt voor de opmaak van de offertes, de opvolging doe je zelf of gaat via de externe sales - Met onze leveranciers heb je een goede samenwerking en communicatie zodat een goede service aan onze klanten gewaarborgd blijft. - Je bent de specialist in de opmaak van lastenboeken, het invullen van tenders - Zonder problemen weet je projecten van A tot Z op te volgen: klanten zoeken, offertes maken, after-sales opvolgen, contact met het cliënteel.

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van TelePromotions International b in sociale netwerken
Look for responds of TelePromotions International b in social networks

Lees alle opmerkingen voor TelePromotions International b. Laat een reactie achter voor TelePromotions International b. TelePromotions International b bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TelePromotions International b. Leave a respond for TelePromotions International b. TelePromotions International b on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TelePromotions International b op de google maps. Adres en contacten TelePromotions International b
Location of TelePromotions International b on the google maps. Address and contacts of TelePromotions International b

Andere gerelateerde bedrijven als come TelePromotions International b TelePromotions International b: Albertz A | V.B.C. DOLHAIN | Vankeirsbilck G | ACF Consult SPRL | JEAN-R?GNIER THYS

Other related companies as TelePromotions International b: Albertz A | V.B.C. DOLHAIN | Vankeirsbilck G | ACF Consult SPRL | JEAN-R?GNIER THYS

TelePromotions International b is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TelePromotions International b, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01999481201. Het bedrijf TelePromotions International b bevindt zich op het adres: Maloulaan 38 IEPER, VL B-8900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 643,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in TelePromotions International b zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TelePromotions International b is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TelePromotions International b is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TelePromotions International b, openstaande posities, locatie van TelePromotions International b op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TelePromotions International b is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TelePromotions International b, company assigned to the tax number BE01999481201. The company TelePromotions International b is located at the address: Maloulaan 38 IEPER, VL B-8900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 643,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in TelePromotions International b were not found.
The main activity of TelePromotions International b is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TelePromotions International b is not available. You also can look at reviews of TelePromotions International b, open positions, location of TelePromotions International b on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TelePromotions International b, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TelePromotions International b, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TelePromotions International b, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TelePromotions International b, employees, financial statistics.