Superis-Van Moer Santerre, s.a

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Superis-Van Moer Santerre, s.a
Private companiesRailroad Transportation • Superis-Van Moer Santerre, s.a

Contactgegevens Superis-Van Moer Santerre, s.a: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Superis-Van Moer Santerre, s.a: address, phone, fax, email, website, opening hours

Superis-Van Moer Santerre, s.a

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bvd Anspach 111 bte 7 Brussels, BE 1000, België

Telefoon (phone): 3226759663 3226759663

Fax (fax): 3226759664 3226759664

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Superis-Van Moer Santerre, s.a: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Superis-Van Moer Santerre, s.a"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Superis-Van Moer Santerre, s.a"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Superis-Van Moer Santerre, s.a, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Superis-Van Moer Santerre, s.a. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Superis-Van Moer Santerre, s.a, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Superis-Van Moer Santerre, s.a. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Superis-Van Moer Santerre, s.a
Products information Superis-Van Moer Santerre, s.a

BTW identificatienummer (tax): BE05439575195
Ondernemingsnummer: 2948699951
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Superis-Van Moer Santerre, s.a zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Superis-Van Moer Santerre, s.a
(Get full report from official database of BE for Superis-Van Moer Santerre, s.a)

Aanvulling soorten activiteiten voor Superis-Van Moer Santerre, s.a
Addition kinds of activities for Superis-Van Moer Santerre, s.a

36610201. PBX-apparatuur, handmatig of automatisch | Pbx equipment, manual or automatic
50850402. grommets | Grommets
51490804. Melk, ingeblikt of gedroogd | Milk, canned or dried
51729905. Petroleummakelaars | Petroleum brokers
52110400. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings

Werken bij Superis-Van Moer Santerre, s.a: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Superis-Van Moer Santerre, s.a: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Superis-Van Moer Santerre, s.a. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Superis-Van Moer Santerre, s.a. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Superis-Van Moer Santerre, s.a in sociale netwerken
Look for responds of Superis-Van Moer Santerre, s.a in social networks

Lees alle opmerkingen voor Superis-Van Moer Santerre, s.a. Laat een reactie achter voor Superis-Van Moer Santerre, s.a. Superis-Van Moer Santerre, s.a bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Superis-Van Moer Santerre, s.a. Leave a respond for Superis-Van Moer Santerre, s.a. Superis-Van Moer Santerre, s.a on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Superis-Van Moer Santerre, s.a op de google maps. Adres en contacten Superis-Van Moer Santerre, s.a
Location of Superis-Van Moer Santerre, s.a on the google maps. Address and contacts of Superis-Van Moer Santerre, s.a

Andere gerelateerde bedrijven als come Superis-Van Moer Santerre, s.a Superis-Van Moer Santerre, s.a: DECOSTER ALAIN | DIDIER AUBRY | PISTE "OUTDOOR SKI RELAIS" | Wit Paard | satelit n.v.

Other related companies as Superis-Van Moer Santerre, s.a: DECOSTER ALAIN | DIDIER AUBRY | PISTE "OUTDOOR SKI RELAIS" | Wit Paard | satelit n.v.

Superis-Van Moer Santerre, s.a is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Superis-Van Moer Santerre, s.a, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05439575195. Het bedrijf Superis-Van Moer Santerre, s.a bevindt zich op het adres: Bvd Anspach 111 bte 7 Brussels, BE 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Superis-Van Moer Santerre, s.a zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Superis-Van Moer Santerre, s.a is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Superis-Van Moer Santerre, s.a is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Superis-Van Moer Santerre, s.a, openstaande posities, locatie van Superis-Van Moer Santerre, s.a op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Superis-Van Moer Santerre, s.a is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Superis-Van Moer Santerre, s.a, company assigned to the tax number BE05439575195. The company Superis-Van Moer Santerre, s.a is located at the address: Bvd Anspach 111 bte 7 Brussels, BE 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Superis-Van Moer Santerre, s.a were not found.
The main activity of Superis-Van Moer Santerre, s.a is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Superis-Van Moer Santerre, s.a is not available. You also can look at reviews of Superis-Van Moer Santerre, s.a, open positions, location of Superis-Van Moer Santerre, s.a on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Superis-Van Moer Santerre, s.a, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Superis-Van Moer Santerre, s.a, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Superis-Van Moer Santerre, s.a, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Superis-Van Moer Santerre, s.a, employees, financial statistics.