Shandwick Public Affairs

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Shandwick Public Affairs
Private companiesAmusement and Recreation Services • Shandwick Public Affairs

Contactgegevens Shandwick Public Affairs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Shandwick Public Affairs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Shandwick Public Affairs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. de Tervuren 12 box 11 Brussels, 1040, België

Telefoon (phone): 3227434220 3227434220

Fax (fax): 3227434222 3227434222

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Shandwick Public Affairs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Shandwick Public Affairs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Shandwick Public Affairs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Shandwick Public Affairs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Shandwick Public Affairs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Shandwick Public Affairs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Shandwick Public Affairs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Shandwick Public Affairs
Products information Shandwick Public Affairs

BTW identificatienummer (tax): BE04798522949
Ondernemingsnummer: 9499298095
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Shandwick Public Affairs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Shandwick Public Affairs
(Get full report from official database of BE for Shandwick Public Affairs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Shandwick Public Affairs
Addition kinds of activities for Shandwick Public Affairs

20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
24260200. Blokken en blanks, hardhout | Blocks and blanks, hardwood
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
35410206. Flens gericht machines | Flange facing machines
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators
73319900. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij Shandwick Public Affairs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Shandwick Public Affairs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Shandwick Public Affairs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Shandwick Public Affairs. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaal arbeider DAGPOST (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumgieterij zijn wij opzoek naar een metaal arbeider. Je zal gereedschappen in aluminium gieten tussen de 100 gr en 1 kilo. Onderschat de job niet want het is zeer specifiek werk op een hoog tempo in een sector waar vuil werk niet geschuwd wordt.

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • Operator vaste nacht Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je zin om aan de slag te gaan voor de meest verrukkelijke chocoladeproducent gelegen in Olen? Heb je voeling met de voedingssector en een passie voor chocolade? Ben je bovendien ook technisch aangelegd? Als (chocolade)Operator zal je verantwoordelijk zijn voor het bedien en afstellen van de machines. Je zal toekijken op de kwaliteit van de productie en bijsturen waar nodig. Op termijn zal je instaan voor het oplossen van kleine storingen.

  • Pistoolspuiter (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van Shandwick Public Affairs in sociale netwerken
Look for responds of Shandwick Public Affairs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Shandwick Public Affairs. Laat een reactie achter voor Shandwick Public Affairs. Shandwick Public Affairs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Shandwick Public Affairs. Leave a respond for Shandwick Public Affairs. Shandwick Public Affairs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Shandwick Public Affairs op de google maps. Adres en contacten Shandwick Public Affairs
Location of Shandwick Public Affairs on the google maps. Address and contacts of Shandwick Public Affairs

Andere gerelateerde bedrijven als come Shandwick Public Affairs Shandwick Public Affairs: BERGER CLUB ARLONNAIS | CARROSSERIE TINELLI | VOLVO CARS GENT | Dekeyser BVBA | LOOK VIDEO

Other related companies as Shandwick Public Affairs: BERGER CLUB ARLONNAIS | CARROSSERIE TINELLI | VOLVO CARS GENT | Dekeyser BVBA | LOOK VIDEO

Shandwick Public Affairs is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Shandwick Public Affairs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04798522949. Het bedrijf Shandwick Public Affairs bevindt zich op het adres: Av. de Tervuren 12 box 11 Brussels, 1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Shandwick Public Affairs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Shandwick Public Affairs is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Shandwick Public Affairs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Shandwick Public Affairs, openstaande posities, locatie van Shandwick Public Affairs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Shandwick Public Affairs is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Shandwick Public Affairs, company assigned to the tax number BE04798522949. The company Shandwick Public Affairs is located at the address: Av. de Tervuren 12 box 11 Brussels, 1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Shandwick Public Affairs were not found.
The main activity of Shandwick Public Affairs is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Shandwick Public Affairs is not available. You also can look at reviews of Shandwick Public Affairs, open positions, location of Shandwick Public Affairs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Shandwick Public Affairs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Shandwick Public Affairs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Shandwick Public Affairs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Shandwick Public Affairs, employees, financial statistics.