SGS DEPAUW EN STOKOE NV

Contactgegevens SGS DEPAUW EN STOKOE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS DEPAUW EN STOKOE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS DEPAUW EN STOKOE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polderdijkweg 16 Haven 407, ANTWERPEN, ANTW B-2030 BE, België

Telefoon (phone): 32 3 545 84 11 32 3 545 84 11

Fax (fax): 32 3 545 84 59 32 3 545 84 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS DEPAUW EN STOKOE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS DEPAUW EN STOKOE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS DEPAUW EN STOKOE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS DEPAUW EN STOKOE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS DEPAUW EN STOKOE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS DEPAUW EN STOKOE NV
Products information SGS DEPAUW EN STOKOE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06638732910
Ondernemingsnummer: 4391754150
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SGS DEPAUW EN STOKOE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS DEPAUW EN STOKOE NV
(Get full report from official database of BE for SGS DEPAUW EN STOKOE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS DEPAUW EN STOKOE NV
Addition kinds of activities for SGS DEPAUW EN STOKOE NV

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
28349901. Chloor tabletten en kits (waterzuivering) | Chlorination tablets and kits (water purification)
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
57360101. organen | Organs
76220304. Televisie reparatie winkel | Television repair shop
87410000. Management diensten | Management services
93110205. Schatkist kantoor, regering | Treasurers' office, government

Werken bij SGS DEPAUW EN STOKOE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS DEPAUW EN STOKOE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij regio Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich op zaterdag een halve dag kan vrijmaken. Dit om mee te helpen in de winkel maar op kalme momenten ook achteraan in te springen bij het vervaardigen van de burgers en slaatjes en helpt afwassen. Dit telkens voor een halve dag dit is ofwel: - zaterdagvoormiddag (7u30 - 13u) - zaterdagnamiddag (13u-19u)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van SGS DEPAUW EN STOKOE NV in sociale netwerken
Look for responds of SGS DEPAUW EN STOKOE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Laat een reactie achter voor SGS DEPAUW EN STOKOE NV. SGS DEPAUW EN STOKOE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS DEPAUW EN STOKOE NV. Leave a respond for SGS DEPAUW EN STOKOE NV. SGS DEPAUW EN STOKOE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS DEPAUW EN STOKOE NV op de google maps. Adres en contacten SGS DEPAUW EN STOKOE NV
Location of SGS DEPAUW EN STOKOE NV on the google maps. Address and contacts of SGS DEPAUW EN STOKOE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS DEPAUW EN STOKOE NV SGS DEPAUW EN STOKOE NV: FLDENY CARGO BVBA | SABLE ET CORAIL | COBELSA SPRL | LAURENT TIROU | C. VERMEERSCH

Other related companies as SGS DEPAUW EN STOKOE NV: FLDENY CARGO BVBA | SABLE ET CORAIL | COBELSA SPRL | LAURENT TIROU | C. VERMEERSCH

SGS DEPAUW EN STOKOE NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS DEPAUW EN STOKOE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06638732910. Het bedrijf SGS DEPAUW EN STOKOE NV bevindt zich op het adres: Polderdijkweg 16 Haven 407, ANTWERPEN, ANTW B-2030 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SGS DEPAUW EN STOKOE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SGS DEPAUW EN STOKOE NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS DEPAUW EN STOKOE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS DEPAUW EN STOKOE NV, openstaande posities, locatie van SGS DEPAUW EN STOKOE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SGS DEPAUW EN STOKOE NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SGS DEPAUW EN STOKOE NV, company assigned to the tax number BE06638732910. The company SGS DEPAUW EN STOKOE NV is located at the address: Polderdijkweg 16 Haven 407, ANTWERPEN, ANTW B-2030 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SGS DEPAUW EN STOKOE NV were not found.
The main activity of SGS DEPAUW EN STOKOE NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS DEPAUW EN STOKOE NV is not available. You also can look at reviews of SGS DEPAUW EN STOKOE NV, open positions, location of SGS DEPAUW EN STOKOE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS DEPAUW EN STOKOE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS DEPAUW EN STOKOE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS DEPAUW EN STOKOE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS DEPAUW EN STOKOE NV, employees, financial statistics.