RVG MANAGEMENT

Contactgegevens RVG MANAGEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RVG MANAGEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

RVG MANAGEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoeilaartsesteenweg 162 OVERIJSE, 3090, België

Telefoon (phone): 3226883840 3226883840

Fax (fax): +32 (11) 269-36-46 +32 (11) 269-36-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RVG MANAGEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RVG MANAGEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RVG MANAGEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RVG MANAGEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RVG MANAGEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RVG MANAGEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RVG MANAGEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RVG MANAGEMENT
Products information RVG MANAGEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01447143554
Ondernemingsnummer: 3025604248
Hoofdstad (capital): 963,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in RVG MANAGEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RVG MANAGEMENT
(Get full report from official database of BE for RVG MANAGEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor RVG MANAGEMENT
Addition kinds of activities for RVG MANAGEMENT

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles

Werken bij RVG MANAGEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RVG MANAGEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RVG MANAGEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RVG MANAGEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Young Talent - student logistiek management - 3 dagen / week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een internationaal transportbedrijf in Antwerpen (Noord) zoeken we een professionele bachelorstudent logistiek management. Je ondersteunt op verschillende afdelingen én krijgt de kans om praktijkervaring op te doen.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Commercieel administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEXTIEL TROCH

    Type: Vaste Job

    U bezoekt onze fabrieken in Europa en Tunesië en helpt de problemen op te lossen met onze textielafdelingen. Kleefweefsels, watten en mousse hebben voor jou geen geheimen.

Zoek naar antwoorden van RVG MANAGEMENT in sociale netwerken
Look for responds of RVG MANAGEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor RVG MANAGEMENT. Laat een reactie achter voor RVG MANAGEMENT. RVG MANAGEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RVG MANAGEMENT. Leave a respond for RVG MANAGEMENT. RVG MANAGEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RVG MANAGEMENT op de google maps. Adres en contacten RVG MANAGEMENT
Location of RVG MANAGEMENT on the google maps. Address and contacts of RVG MANAGEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come RVG MANAGEMENT RVG MANAGEMENT: BLOMMAERT | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | NBM AMSTELLAND BELGIUM | Luc Ruant Fashion NV | Prijzenklopper (De)

Other related companies as RVG MANAGEMENT: BLOMMAERT | Acc Verschaeren J & Mertens H NV | NBM AMSTELLAND BELGIUM | Luc Ruant Fashion NV | Prijzenklopper (De)

RVG MANAGEMENT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RVG MANAGEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01447143554. Het bedrijf RVG MANAGEMENT bevindt zich op het adres: Hoeilaartsesteenweg 162 OVERIJSE, 3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 963,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RVG MANAGEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RVG MANAGEMENT is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RVG MANAGEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RVG MANAGEMENT, openstaande posities, locatie van RVG MANAGEMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RVG MANAGEMENT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RVG MANAGEMENT, company assigned to the tax number BE01447143554. The company RVG MANAGEMENT is located at the address: Hoeilaartsesteenweg 162 OVERIJSE, 3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 963,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RVG MANAGEMENT were not found.
The main activity of RVG MANAGEMENT is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RVG MANAGEMENT is not available. You also can look at reviews of RVG MANAGEMENT, open positions, location of RVG MANAGEMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RVG MANAGEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RVG MANAGEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RVG MANAGEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RVG MANAGEMENT, employees, financial statistics.