Rossel Interactive Media s.a.

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Rossel Interactive Media s.a.
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Rossel Interactive Media s.a.

Contactgegevens Rossel Interactive Media s.a.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rossel Interactive Media s.a.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rossel Interactive Media s.a.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue J. Mermoz, 1, Gosselies, 6041, België

Telefoon (phone): 32 71 25 00 00 32 71 25 00 00

Fax (fax): 32 71 25 00 09 32 71 25 00 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rossel Interactive Media s.a.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rossel Interactive Media s.a."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rossel Interactive Media s.a."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rossel Interactive Media s.a., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rossel Interactive Media s.a.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rossel Interactive Media s.a., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rossel Interactive Media s.a.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rossel Interactive Media s.a.
Products information Rossel Interactive Media s.a.

BTW identificatienummer (tax): BE09420471191
Ondernemingsnummer: 9722320556
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Rossel Interactive Media s.a. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rossel Interactive Media s.a.
(Get full report from official database of BE for Rossel Interactive Media s.a.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rossel Interactive Media s.a.
Addition kinds of activities for Rossel Interactive Media s.a.

596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
14420000. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
20460300. Maïs suikers en stroopjes | Corn sugars and syrups
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
56119902. Kleding, mannetje: elke dag, behalve kostuums en sportkleding | Clothing, male: everyday, except suits and sportswear

Werken bij Rossel Interactive Media s.a.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rossel Interactive Media s.a.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rossel Interactive Media s.a.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rossel Interactive Media s.a.. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Technische jobstudent - regio Lebbeke - mooie daguren (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een firma gelegen te Lebbeke en gespecialiseerd in koeltechnieken op zoek naar een technisch geschoolde jobstudent. Hieronder meer informatie over je taken: - je toont interesse om montage en onderhoudswerken uit te voeren aan koelinstallaties, meer specifiek aan airco\\\'s van grootwarenhuizen - hierbij voer je alle taken uit die komen kijken bij het monteren en het uitvoeren van onderhoudswerken, alhoewel de meeste jobs zich situeren binnen het elektrische domein

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

    Type: Vaste Job

    ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van Rossel Interactive Media s.a. in sociale netwerken
Look for responds of Rossel Interactive Media s.a. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rossel Interactive Media s.a.. Laat een reactie achter voor Rossel Interactive Media s.a.. Rossel Interactive Media s.a. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rossel Interactive Media s.a.. Leave a respond for Rossel Interactive Media s.a.. Rossel Interactive Media s.a. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rossel Interactive Media s.a. op de google maps. Adres en contacten Rossel Interactive Media s.a.
Location of Rossel Interactive Media s.a. on the google maps. Address and contacts of Rossel Interactive Media s.a.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rossel Interactive Media s.a. Rossel Interactive Media s.a.: IPPA | BEENHOUWERIJ DE NUL | JEAN-PHILIPPE BRUYAUX | SPORTINA | LUC NEYT

Other related companies as Rossel Interactive Media s.a.: IPPA | BEENHOUWERIJ DE NUL | JEAN-PHILIPPE BRUYAUX | SPORTINA | LUC NEYT

Rossel Interactive Media s.a. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rossel Interactive Media s.a., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09420471191. Het bedrijf Rossel Interactive Media s.a. bevindt zich op het adres: avenue J. Mermoz, 1, Gosselies, 6041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Rossel Interactive Media s.a. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rossel Interactive Media s.a. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rossel Interactive Media s.a. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rossel Interactive Media s.a., openstaande posities, locatie van Rossel Interactive Media s.a. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rossel Interactive Media s.a. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rossel Interactive Media s.a., company assigned to the tax number BE09420471191. The company Rossel Interactive Media s.a. is located at the address: avenue J. Mermoz, 1, Gosselies, 6041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Rossel Interactive Media s.a. were not found.
The main activity of Rossel Interactive Media s.a. is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rossel Interactive Media s.a. is not available. You also can look at reviews of Rossel Interactive Media s.a., open positions, location of Rossel Interactive Media s.a. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rossel Interactive Media s.a., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rossel Interactive Media s.a., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rossel Interactive Media s.a., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rossel Interactive Media s.a., employees, financial statistics.