roelandt dominic

Contactgegevens roelandt dominic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data roelandt dominic: address, phone, fax, email, website, opening hours

roelandt dominic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): lebeke 87a denderhoutem, oo 94500, België

Telefoon (phone): 54332795 (+32-54332795) 54332795 (+32-54332795)

Fax (fax): +32 (19) 270-76-66 +32 (19) 270-76-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) roelandt dominic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "roelandt dominic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "roelandt dominic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van roelandt dominic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen roelandt dominic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of roelandt dominic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees roelandt dominic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti roelandt dominic
Products information roelandt dominic

BTW identificatienummer (tax): BE05506317138
Ondernemingsnummer: 1884948730
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 542,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in roelandt dominic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor roelandt dominic
(Get full report from official database of BE for roelandt dominic)

Aanvulling soorten activiteiten voor roelandt dominic
Addition kinds of activities for roelandt dominic

162900. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
348301. Ammunitie componenten | Ammunition components
20910333. Zalm, gerookt | Salmon, smoked
32970300. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
51530100. Grains | Grains
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment
78419902. Video schijf / tape verhuur aan het grote publiek | Video disk/tape rental to the general public

Werken bij roelandt dominic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in roelandt dominic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor roelandt dominic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for roelandt dominic. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 2-ploegen HOGE VERLONING te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor het laden en lossen van containers, zet je bestellingen klaar en help je waar nodig in het magazijn. Indien je over een heftruckattest beschikt dan kan je ook ingezet worden als heftruckchauffeur.

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Monteur Productiemedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je functie bestaat onder andere uit het monteren van elektronische apparaten gaande van mechanische montage tot het aanbrengen van elektrische bekabeling en de eindafwerking

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES ARDOOIE (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

Zoek naar antwoorden van roelandt dominic in sociale netwerken
Look for responds of roelandt dominic in social networks

Lees alle opmerkingen voor roelandt dominic. Laat een reactie achter voor roelandt dominic. roelandt dominic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for roelandt dominic. Leave a respond for roelandt dominic. roelandt dominic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie roelandt dominic op de google maps. Adres en contacten roelandt dominic
Location of roelandt dominic on the google maps. Address and contacts of roelandt dominic

Andere gerelateerde bedrijven als come roelandt dominic roelandt dominic: Awan Ch?ssis SC | DE WARE VLIEGERS | SERGE VANDEN BUSSCHE | Autoparts Plus Ternat | Matthias Schneider

Other related companies as roelandt dominic: Awan Ch?ssis SC | DE WARE VLIEGERS | SERGE VANDEN BUSSCHE | Autoparts Plus Ternat | Matthias Schneider

roelandt dominic is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is roelandt dominic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506317138. Het bedrijf roelandt dominic bevindt zich op het adres: lebeke 87a denderhoutem, oo 94500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 542,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in roelandt dominic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van roelandt dominic is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van roelandt dominic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van roelandt dominic, openstaande posities, locatie van roelandt dominic op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

roelandt dominic is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is roelandt dominic, company assigned to the tax number BE05506317138. The company roelandt dominic is located at the address: lebeke 87a denderhoutem, oo 94500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 542,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in roelandt dominic were not found.
The main activity of roelandt dominic is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of roelandt dominic is not available. You also can look at reviews of roelandt dominic, open positions, location of roelandt dominic on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over roelandt dominic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf roelandt dominic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about roelandt dominic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company roelandt dominic, employees, financial statistics.