Proviewdesign

Contactgegevens Proviewdesign: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Proviewdesign: address, phone, fax, email, website, opening hours

Proviewdesign

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gaverveld 7, Lochristi, Oost-Vlaanderen 9080, België

Telefoon (phone): 32 9 355 39 86 32 9 355 39 86

Fax (fax): 32 9 355 39 89 32 9 355 39 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Proviewdesign: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Proviewdesign"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Proviewdesign"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Proviewdesign, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Proviewdesign. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Proviewdesign, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Proviewdesign. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Proviewdesign
Products information Proviewdesign

BTW identificatienummer (tax): BE02363952636
Ondernemingsnummer: 8857696533
Hoofdstad (capital): 819,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Proviewdesign zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Proviewdesign
(Get full report from official database of BE for Proviewdesign)

Aanvulling soorten activiteiten voor Proviewdesign
Addition kinds of activities for Proviewdesign

738903. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services
13890205. Survey wells | Surveying wells
22419906. Slang stof, buisvormig | Hose fabric, tubular
26210401. Bondpapier | Bond paper
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
50490101. Analytische instrumenten | Analytical instruments
79991408. Plezierbootverhuur | Pleasure boat rental

Werken bij Proviewdesign: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Proviewdesign: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Proviewdesign. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Proviewdesign. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • Verkoper Food (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een verkoper voor de groenten- en fruitafdeling. Je wordt 20 u per week tewerkgesteld. Het gaat om een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je pakt de producten uit je vult de winkel aan je doet een kwaliteitscontrole je helpt klanten verder die vragen hebben

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van Proviewdesign in sociale netwerken
Look for responds of Proviewdesign in social networks

Lees alle opmerkingen voor Proviewdesign. Laat een reactie achter voor Proviewdesign. Proviewdesign bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Proviewdesign. Leave a respond for Proviewdesign. Proviewdesign on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Proviewdesign op de google maps. Adres en contacten Proviewdesign
Location of Proviewdesign on the google maps. Address and contacts of Proviewdesign

Andere gerelateerde bedrijven als come Proviewdesign Proviewdesign: KBC | PATRICK PEETERS | DE RIDDER J. & ZONEN GARAGE | Nr 17 | Varian Belgium

Other related companies as Proviewdesign: KBC | PATRICK PEETERS | DE RIDDER J. & ZONEN GARAGE | Nr 17 | Varian Belgium

Proviewdesign is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Proviewdesign, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02363952636. Het bedrijf Proviewdesign bevindt zich op het adres: Gaverveld 7, Lochristi, Oost-Vlaanderen 9080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 819,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Proviewdesign zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Proviewdesign is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Proviewdesign is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Proviewdesign, openstaande posities, locatie van Proviewdesign op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Proviewdesign is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Proviewdesign, company assigned to the tax number BE02363952636. The company Proviewdesign is located at the address: Gaverveld 7, Lochristi, Oost-Vlaanderen 9080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 819,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Proviewdesign were not found.
The main activity of Proviewdesign is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Proviewdesign is not available. You also can look at reviews of Proviewdesign, open positions, location of Proviewdesign on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Proviewdesign, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Proviewdesign, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Proviewdesign, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Proviewdesign, employees, financial statistics.