Press Photo - Press News

Contactgegevens Press Photo - Press News: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Press Photo - Press News: address, phone, fax, email, website, opening hours

Press Photo - Press News

Regio (region): N\A, België

Adres (address): H. Bertolfstraat 52, Gent, 9050, België

Telefoon (phone): 0032 - 75 / 639 281 (+32-0032 - 75 / 639 281) 0032 - 75 / 639 281 (+32-0032 - 75 / 639 281)

Fax (fax): 0032 - 9 / 232 51 51 (+32-0032 - 9 / 232 51 51) 0032 - 9 / 232 51 51 (+32-0032 - 9 / 232 51 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Press Photo - Press News: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Press Photo - Press News"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Press Photo - Press News"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Press Photo - Press News, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Press Photo - Press News. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Press Photo - Press News, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Press Photo - Press News. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Press Photo - Press News
Products information Press Photo - Press News

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Press Photo - Press News zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Press Photo - Press News
(Get full report from official database of BE for Press Photo - Press News)

Aanvulling soorten activiteiten voor Press Photo - Press News
Addition kinds of activities for Press Photo - Press News

34410200. Gemaakt constructief metaal voor bruggen | Fabricated structural metal for bridges
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
36430304. Snoerverbindingen, elektrisch | Cord connectors, electric
37430305. Lokomotieven en onderdelen, elektrisch en niet-elektrisch | Switching locomotives and parts, electric and nonelectric
37510101. Bromfietsen en onderdelen | Mopeds and parts
73599911. Verhuur van gereedschap | Tool rental

Werken bij Press Photo - Press News: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Press Photo - Press News: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Press Photo - Press News. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Press Photo - Press News. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Press Photo - Press News in sociale netwerken
Look for responds of Press Photo - Press News in social networks

Lees alle opmerkingen voor Press Photo - Press News. Laat een reactie achter voor Press Photo - Press News. Press Photo - Press News bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Press Photo - Press News. Leave a respond for Press Photo - Press News. Press Photo - Press News on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Press Photo - Press News op de google maps. Adres en contacten Press Photo - Press News
Location of Press Photo - Press News on the google maps. Address and contacts of Press Photo - Press News

Andere gerelateerde bedrijven als come Press Photo - Press News Press Photo - Press News: LANDBOUWKREDIET | FLO BLEU | LIBRAIRIE JOSE BOUTET | MAISON LE PR? EN BULLES | YVES PIETTE

Other related companies as Press Photo - Press News: LANDBOUWKREDIET | FLO BLEU | LIBRAIRIE JOSE BOUTET | MAISON LE PR? EN BULLES | YVES PIETTE

Press Photo - Press News is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Press Photo - Press News, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf Press Photo - Press News bevindt zich op het adres: H. Bertolfstraat 52, Gent, 9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Press Photo - Press News zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Press Photo - Press News is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Press Photo - Press News is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Press Photo - Press News, openstaande posities, locatie van Press Photo - Press News op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Press Photo - Press News is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Press Photo - Press News, company assigned to the tax number BE02639709472. The company Press Photo - Press News is located at the address: H. Bertolfstraat 52, Gent, 9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Press Photo - Press News were not found.
The main activity of Press Photo - Press News is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Press Photo - Press News is not available. You also can look at reviews of Press Photo - Press News, open positions, location of Press Photo - Press News on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Press Photo - Press News, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Press Photo - Press News, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Press Photo - Press News, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Press Photo - Press News, employees, financial statistics.