Planet Internet nv

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Planet Internet nv
Private companiesFood Stores • Planet Internet nv

Contactgegevens Planet Internet nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Planet Internet nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Planet Internet nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijnkaai 37, Antwerpen, 2000, België

Telefoon (phone): 32 3 206 52 00 32 3 206 52 00

Fax (fax): 32 3 206 52 10 32 3 206 52 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Planet Internet nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Planet Internet nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Planet Internet nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Planet Internet nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Planet Internet nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Planet Internet nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Planet Internet nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Planet Internet nv
Products information Planet Internet nv

BTW identificatienummer (tax): BE09162567138
Ondernemingsnummer: 2166198730
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Planet Internet nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Planet Internet nv
(Get full report from official database of BE for Planet Internet nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Planet Internet nv
Addition kinds of activities for Planet Internet nv

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
29110400. Zware distillaten | Heavy distillates
33310200. Geraffineerde primaire koperproducten | Refined primary copper products
35470208. Staafmolens (machines voor de walsbouw) | Rod mills (rolling mill equipment)
37130205. Car carrier lichamen | Car carrier bodies
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized

Werken bij Planet Internet nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Planet Internet nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Planet Internet nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Planet Internet nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal rijden met de vrachtwagen - aanhangwagen Je zal werken met de kraan: lossen van bouwmaterialen (stenen, betonplaten, citernes,...)

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ompakker (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als ompakker behandel je de inkomende bestellingen, je herverpakt deze en zet ze klaar op paletten. Je pakt goederen uit waarna je ze telt en sorteert en verpakt. Nauwkeurig en snel werken is van cruciaal belang. Je werkt van 8u tot 16u06.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Promomedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een vlotte persoon (regulier of student) om te werken als promomedewerker voor een doe-het-zelf zaak. Je promoot de puntenkaart op zaterdagen aan de inkom van de winkel. Je spreekt dus de binnenkomende klanten aan en vraagt of ze deze puntenkaart hebben. Zo niet, geef je hierover uitleg en maak je onmiddellijk de kaart aan (gratis). Je registreert de kaart in het systeem adhv hun emailadres. Er staat een pc en stand aan de inkom van de winkel. Je werkt op zaterdagen tussen 10u en 17u.

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Magazijnbediende (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grote zaak in Tielt zijn we op zoek naar een magazijnbediende voor zowel in het magazijn als in de winkel te werken. Naast het op orde houden van het magazijn, het laden en lossen van de vrachtwagens manueel en met de heftruck, staat u ook in voor het helpen van de klanten.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Mystery Shopper (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Planet Internet nv in sociale netwerken
Look for responds of Planet Internet nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Planet Internet nv. Laat een reactie achter voor Planet Internet nv. Planet Internet nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Planet Internet nv. Leave a respond for Planet Internet nv. Planet Internet nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Planet Internet nv op de google maps. Adres en contacten Planet Internet nv
Location of Planet Internet nv on the google maps. Address and contacts of Planet Internet nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Planet Internet nv Planet Internet nv: FLVAN HOUTVEN NV | RESTAURANT LE MILORD | CEULEMANS | Maes Dani?l BVBA | FOYER LES SAPINS

Other related companies as Planet Internet nv: FLVAN HOUTVEN NV | RESTAURANT LE MILORD | CEULEMANS | Maes Dani?l BVBA | FOYER LES SAPINS

Planet Internet nv is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Planet Internet nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09162567138. Het bedrijf Planet Internet nv bevindt zich op het adres: Rijnkaai 37, Antwerpen, 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Planet Internet nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Planet Internet nv is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Planet Internet nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Planet Internet nv, openstaande posities, locatie van Planet Internet nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Planet Internet nv is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Planet Internet nv, company assigned to the tax number BE09162567138. The company Planet Internet nv is located at the address: Rijnkaai 37, Antwerpen, 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Planet Internet nv were not found.
The main activity of Planet Internet nv is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Planet Internet nv is not available. You also can look at reviews of Planet Internet nv, open positions, location of Planet Internet nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Planet Internet nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Planet Internet nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Planet Internet nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Planet Internet nv, employees, financial statistics.