NOURREDINE, EL AMOURI

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • NOURREDINE, EL AMOURI
Private companiesLeather and Leather Products • NOURREDINE, EL AMOURI

Contactgegevens NOURREDINE, EL AMOURI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOURREDINE, EL AMOURI: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOURREDINE, EL AMOURI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Aqueduc 28, BRUSSELS, NA 1060, België

Telefoon (phone): 32 2 465 25 62 32 2 465 25 62

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOURREDINE, EL AMOURI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOURREDINE, EL AMOURI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOURREDINE, EL AMOURI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOURREDINE, EL AMOURI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOURREDINE, EL AMOURI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOURREDINE, EL AMOURI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOURREDINE, EL AMOURI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOURREDINE, EL AMOURI
Products information NOURREDINE, EL AMOURI

BTW identificatienummer (tax): BE08424011230
Ondernemingsnummer: 1048614501
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in NOURREDINE, EL AMOURI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOURREDINE, EL AMOURI
(Get full report from official database of BE for NOURREDINE, EL AMOURI)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOURREDINE, EL AMOURI
Addition kinds of activities for NOURREDINE, EL AMOURI

229907. Tops en topverwerking, kunstmatige of andere vezels | Tops and top processing, manmade or other fiber
249904. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
13890300. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
59630402. Gordijnen en gordijnen, huis-naar-huis | Drapes and curtains, house-to-house
59999931. Lassen | Welding supplies
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij NOURREDINE, EL AMOURI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOURREDINE, EL AMOURI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOURREDINE, EL AMOURI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOURREDINE, EL AMOURI. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

Zoek naar antwoorden van NOURREDINE, EL AMOURI in sociale netwerken
Look for responds of NOURREDINE, EL AMOURI in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOURREDINE, EL AMOURI. Laat een reactie achter voor NOURREDINE, EL AMOURI. NOURREDINE, EL AMOURI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOURREDINE, EL AMOURI. Leave a respond for NOURREDINE, EL AMOURI. NOURREDINE, EL AMOURI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOURREDINE, EL AMOURI op de google maps. Adres en contacten NOURREDINE, EL AMOURI
Location of NOURREDINE, EL AMOURI on the google maps. Address and contacts of NOURREDINE, EL AMOURI

Andere gerelateerde bedrijven als come NOURREDINE, EL AMOURI NOURREDINE, EL AMOURI: VLIETRA NV | DRUKKERIJ ERASMUS | Jeanmart Louis | Orban Lionel | GARAGE J. VERVAEKE

Other related companies as NOURREDINE, EL AMOURI: VLIETRA NV | DRUKKERIJ ERASMUS | Jeanmart Louis | Orban Lionel | GARAGE J. VERVAEKE

NOURREDINE, EL AMOURI is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOURREDINE, EL AMOURI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424011230. Het bedrijf NOURREDINE, EL AMOURI bevindt zich op het adres: Rue de l'Aqueduc 28, BRUSSELS, NA 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NOURREDINE, EL AMOURI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NOURREDINE, EL AMOURI is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOURREDINE, EL AMOURI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOURREDINE, EL AMOURI, openstaande posities, locatie van NOURREDINE, EL AMOURI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NOURREDINE, EL AMOURI is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOURREDINE, EL AMOURI, company assigned to the tax number BE08424011230. The company NOURREDINE, EL AMOURI is located at the address: Rue de l'Aqueduc 28, BRUSSELS, NA 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NOURREDINE, EL AMOURI were not found.
The main activity of NOURREDINE, EL AMOURI is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOURREDINE, EL AMOURI is not available. You also can look at reviews of NOURREDINE, EL AMOURI, open positions, location of NOURREDINE, EL AMOURI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOURREDINE, EL AMOURI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOURREDINE, EL AMOURI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOURREDINE, EL AMOURI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOURREDINE, EL AMOURI, employees, financial statistics.