André De Decker & Fils

Contactgegevens André De Decker & Fils: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data André De Decker & Fils: address, phone, fax, email, website, opening hours

André De Decker & Fils

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Gaulois, 9, België

Telefoon (phone): +32 (69) 697-87-32 +32 (69) 697-87-32

Fax (fax): +32 (65) 528-30-52 +32 (65) 528-30-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) André De Decker & Fils: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "André De Decker & Fils"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "André De Decker & Fils"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van André De Decker & Fils, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen André De Decker & Fils. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of André De Decker & Fils, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees André De Decker & Fils. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti André De Decker & Fils
Products information André De Decker & Fils

BTW identificatienummer (tax): BE06997985839
Ondernemingsnummer: 8332550048
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in André De Decker & Fils zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): parc-dactivite-economique-orientis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor André De Decker & Fils
(Get full report from official database of BE for André De Decker & Fils)

Aanvulling soorten activiteiten voor André De Decker & Fils
Addition kinds of activities for André De Decker & Fils

7542. wasstraten | Carwashes
243500. Hardhout fineer en multiplex | Hardwood veneer and plywood
20920205. Garnalencakes, bevroren | Shrimpcakes, frozen
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
61530300. Afbetalingspapier | Installment paper
63999902. Garantieverzekering, auto | Warranty insurance, automobile
79990700. Schietfaciliteiten en boogschieten rijstroken | Shooting facilities and archery lanes

Werken bij André De Decker & Fils: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in André De Decker & Fils: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor André De Decker & Fils. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for André De Decker & Fils. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

  • Operator buigmachine (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een operator voor de buigmachine. - Aan de hand van de opdracht maak je een inschatting van aanpak en de nodige productietijd. - Je gebruikt je wiskundige kennis om de juiste parameters te bepalen voor machines (hiervan krijg je ook nog intern een opleiding) - Je stelt de machines in volgens de specificaties en controleert deze om er zeker van te zijn dat de machines de producten maken tot hoe de klant ze wenst. - Je bedient de verschillende machines en installaties die leiden tot een perfect gebogen eindproduct.

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Mechanieker / Slijper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: LEKIME

    Type: Vaste Job

    Bediening van machines voor het slijpen van snijgereedschap (widiazaagbladen, schaafmessen, frezen, etc..) Depanneren en onderhouden van houtbewerkingsmachines on-site Leveren en installeren van nieuwe machines

  • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van André De Decker & Fils in sociale netwerken
Look for responds of André De Decker & Fils in social networks

Lees alle opmerkingen voor André De Decker & Fils. Laat een reactie achter voor André De Decker & Fils. André De Decker & Fils bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for André De Decker & Fils. Leave a respond for André De Decker & Fils. André De Decker & Fils on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie André De Decker & Fils op de google maps. Adres en contacten André De Decker & Fils
Location of André De Decker & Fils on the google maps. Address and contacts of André De Decker & Fils

Andere gerelateerde bedrijven als come André De Decker & Fils André De Decker & Fils: PIERRE HUSTIN | GAR DEJONGHE | KREATIE INGE | DATA PC | FRANS TROYKENS

Other related companies as André De Decker & Fils: PIERRE HUSTIN | GAR DEJONGHE | KREATIE INGE | DATA PC | FRANS TROYKENS

André De Decker & Fils is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is André De Decker & Fils, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06997985839. Het bedrijf André De Decker & Fils bevindt zich op het adres: Rue des Gaulois, 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is parc-dactivite-economique-orientis. Producten gemaakt in André De Decker & Fils zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van André De Decker & Fils is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van André De Decker & Fils is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van André De Decker & Fils, openstaande posities, locatie van André De Decker & Fils op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

André De Decker & Fils is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is André De Decker & Fils, company assigned to the tax number BE06997985839. The company André De Decker & Fils is located at the address: Rue des Gaulois, 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is parc-dactivite-economique-orientis. Products created in André De Decker & Fils were not found.
The main activity of André De Decker & Fils is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of André De Decker & Fils is not available. You also can look at reviews of André De Decker & Fils, open positions, location of André De Decker & Fils on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over André De Decker & Fils, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf André De Decker & Fils, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about André De Decker & Fils, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company André De Decker & Fils, employees, financial statistics.