Crelan banque - JP Invest

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Crelan banque - JP Invest
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • Crelan banque - JP Invest

Contactgegevens Crelan banque - JP Invest: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crelan banque - JP Invest: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crelan banque - JP Invest

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Bodard, 71, België

Telefoon (phone): +32 (61) 253-23-22 +32 (61) 253-23-22

Fax (fax): +32 (63) 902-38-12 +32 (63) 902-38-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crelan banque - JP Invest: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crelan banque - JP Invest"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crelan banque - JP Invest"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crelan banque - JP Invest, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crelan banque - JP Invest. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crelan banque - JP Invest, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crelan banque - JP Invest. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crelan banque - JP Invest
Products information Crelan banque - JP Invest

BTW identificatienummer (tax): BE04869934082
Ondernemingsnummer: 1805572509
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Crelan banque - JP Invest zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): assurances-banques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crelan banque - JP Invest
(Get full report from official database of BE for Crelan banque - JP Invest)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crelan banque - JP Invest
Addition kinds of activities for Crelan banque - JP Invest

382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
25119901. Kampmeubilair: hout | Camp furniture: wood
34420103. Raamafstanden | Window spacers
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij Crelan banque - JP Invest: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crelan banque - JP Invest: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crelan banque - JP Invest. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crelan banque - JP Invest. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Elektromecanicien (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie: Preventief onderhoud en herstelling van houtbewerkingsmachines Ondersteuning opstart nieuwe installaties Installatie van handling (rollenbanen, heftoestellen,…) Infrastructurele aanpassingswerken (vb. verlichting, stopcontacten, perslucht etc.)

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van Crelan banque - JP Invest in sociale netwerken
Look for responds of Crelan banque - JP Invest in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crelan banque - JP Invest. Laat een reactie achter voor Crelan banque - JP Invest. Crelan banque - JP Invest bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crelan banque - JP Invest. Leave a respond for Crelan banque - JP Invest. Crelan banque - JP Invest on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crelan banque - JP Invest op de google maps. Adres en contacten Crelan banque - JP Invest
Location of Crelan banque - JP Invest on the google maps. Address and contacts of Crelan banque - JP Invest

Andere gerelateerde bedrijven als come Crelan banque - JP Invest Crelan banque - JP Invest: Galerie La Papeterie SPRL | ERNEST HANESSE | PATISSERIE PIERRE/P?TISSERIE PIERRE | Aphrodite | Maeske (in 't)

Other related companies as Crelan banque - JP Invest: Galerie La Papeterie SPRL | ERNEST HANESSE | PATISSERIE PIERRE/P?TISSERIE PIERRE | Aphrodite | Maeske (in 't)

Crelan banque - JP Invest is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crelan banque - JP Invest, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04869934082. Het bedrijf Crelan banque - JP Invest bevindt zich op het adres: Rue Georges Bodard, 71. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is assurances-banques. Producten gemaakt in Crelan banque - JP Invest zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crelan banque - JP Invest is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crelan banque - JP Invest is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crelan banque - JP Invest, openstaande posities, locatie van Crelan banque - JP Invest op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crelan banque - JP Invest is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crelan banque - JP Invest, company assigned to the tax number BE04869934082. The company Crelan banque - JP Invest is located at the address: Rue Georges Bodard, 71. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is assurances-banques. Products created in Crelan banque - JP Invest were not found.
The main activity of Crelan banque - JP Invest is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Crelan banque - JP Invest is not available. You also can look at reviews of Crelan banque - JP Invest, open positions, location of Crelan banque - JP Invest on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crelan banque - JP Invest, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crelan banque - JP Invest, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crelan banque - JP Invest, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crelan banque - JP Invest, employees, financial statistics.