WOODWIND CONCEPTIONS

Contactgegevens WOODWIND CONCEPTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WOODWIND CONCEPTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WOODWIND CONCEPTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sintjanstraat 35 - 37, BRUSSEL BE, België

Telefoon (phone): 31 35 6950568 (+32-31 35 6950568) 31 35 6950568 (+32-31 35 6950568)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WOODWIND CONCEPTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WOODWIND CONCEPTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WOODWIND CONCEPTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WOODWIND CONCEPTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WOODWIND CONCEPTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WOODWIND CONCEPTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WOODWIND CONCEPTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WOODWIND CONCEPTIONS
Products information WOODWIND CONCEPTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04999298095
Ondernemingsnummer: 3410400390
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in WOODWIND CONCEPTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WOODWIND CONCEPTIONS
(Get full report from official database of BE for WOODWIND CONCEPTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WOODWIND CONCEPTIONS
Addition kinds of activities for WOODWIND CONCEPTIONS

208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
832299. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec
02419902. Melkproductie | Milk production
20410111. Griesmeel | Semolina flour
35550202. Platen, offset | Plates, offset
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
51450201. Maïschips | Corn chips

Werken bij WOODWIND CONCEPTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WOODWIND CONCEPTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WOODWIND CONCEPTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WOODWIND CONCEPTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • logistiek medewerkers (regio Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar laden/lossers. Je zal o.a. instaan voor: -laden en lossen van vrachtwagens -controleren van goederen -beheer van de stock -bestellingen klaarzetten -algemeen magazijnwerk..

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van WOODWIND CONCEPTIONS in sociale netwerken
Look for responds of WOODWIND CONCEPTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WOODWIND CONCEPTIONS. Laat een reactie achter voor WOODWIND CONCEPTIONS. WOODWIND CONCEPTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WOODWIND CONCEPTIONS. Leave a respond for WOODWIND CONCEPTIONS. WOODWIND CONCEPTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WOODWIND CONCEPTIONS op de google maps. Adres en contacten WOODWIND CONCEPTIONS
Location of WOODWIND CONCEPTIONS on the google maps. Address and contacts of WOODWIND CONCEPTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come WOODWIND CONCEPTIONS WOODWIND CONCEPTIONS: Janssens B | ATH?N?E ROYAL | P.M.R. | All Packaging Products NV | Philobois SPRL

Other related companies as WOODWIND CONCEPTIONS: Janssens B | ATH?N?E ROYAL | P.M.R. | All Packaging Products NV | Philobois SPRL

WOODWIND CONCEPTIONS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WOODWIND CONCEPTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04999298095. Het bedrijf WOODWIND CONCEPTIONS bevindt zich op het adres: Sintjanstraat 35 - 37, BRUSSEL BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WOODWIND CONCEPTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WOODWIND CONCEPTIONS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WOODWIND CONCEPTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WOODWIND CONCEPTIONS, openstaande posities, locatie van WOODWIND CONCEPTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WOODWIND CONCEPTIONS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WOODWIND CONCEPTIONS, company assigned to the tax number BE04999298095. The company WOODWIND CONCEPTIONS is located at the address: Sintjanstraat 35 - 37, BRUSSEL BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WOODWIND CONCEPTIONS were not found.
The main activity of WOODWIND CONCEPTIONS is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WOODWIND CONCEPTIONS is not available. You also can look at reviews of WOODWIND CONCEPTIONS, open positions, location of WOODWIND CONCEPTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WOODWIND CONCEPTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WOODWIND CONCEPTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WOODWIND CONCEPTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WOODWIND CONCEPTIONS, employees, financial statistics.