Wespin

Contactgegevens Wespin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wespin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wespin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Ateliers 19-21, Brussels, BE 1080, België

Telefoon (phone): 32 2 412 19 11 32 2 412 19 11

Fax (fax): 32 2 412 19 99 32 2 412 19 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wespin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wespin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wespin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wespin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wespin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wespin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wespin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wespin
Products information Wespin

BTW identificatienummer (tax): BE04733703613
Ondernemingsnummer: 9421295166
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Wespin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wespin
(Get full report from official database of BE for Wespin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wespin
Addition kinds of activities for Wespin

267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
36610200. Telegraaf en aanverwante apparaten | Telegraph and related apparatus
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
80499912. Massage Therapeut | Massage therapist

Werken bij Wespin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wespin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wespin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wespin. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

  • Ploegbaas (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke (m/v) voor het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een 20tal arbeiders. Je weet ze te motiveren. Je staat in voor de werkvoorbereiding van de projecten Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van plannen en het uittekenen ervan Je overlegt vaak met collega's en werfleiders om ervoor te zorgen dat projecten goed verlopen

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Wuustwezel en omliggende gemeenten (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

Zoek naar antwoorden van Wespin in sociale netwerken
Look for responds of Wespin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wespin. Laat een reactie achter voor Wespin. Wespin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wespin. Leave a respond for Wespin. Wespin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wespin op de google maps. Adres en contacten Wespin
Location of Wespin on the google maps. Address and contacts of Wespin

Andere gerelateerde bedrijven als come Wespin Wespin: Van Der Poorten BVBA | BESTLAND | F. VAN BALEN | ANNE-CATHERINE JENTGES | SIDEC

Other related companies as Wespin: Van Der Poorten BVBA | BESTLAND | F. VAN BALEN | ANNE-CATHERINE JENTGES | SIDEC

Wespin is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wespin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04733703613. Het bedrijf Wespin bevindt zich op het adres: Rue des Ateliers 19-21, Brussels, BE 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Wespin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wespin is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wespin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wespin, openstaande posities, locatie van Wespin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wespin is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wespin, company assigned to the tax number BE04733703613. The company Wespin is located at the address: Rue des Ateliers 19-21, Brussels, BE 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Wespin were not found.
The main activity of Wespin is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Wespin is not available. You also can look at reviews of Wespin, open positions, location of Wespin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wespin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wespin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wespin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wespin, employees, financial statistics.