WEB HIGHWAY

Contactgegevens WEB HIGHWAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEB HIGHWAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEB HIGHWAY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cederstraat 21 MECHELEN, ANTWERP B-2800, België

Telefoon (phone): 3215430028 3215430028

Fax (fax): +32 (63) 955-87-95 +32 (63) 955-87-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEB HIGHWAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEB HIGHWAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEB HIGHWAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEB HIGHWAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEB HIGHWAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEB HIGHWAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEB HIGHWAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEB HIGHWAY
Products information WEB HIGHWAY

BTW identificatienummer (tax): BE01092010498
Ondernemingsnummer: 4352478027
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in WEB HIGHWAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEB HIGHWAY
(Get full report from official database of BE for WEB HIGHWAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEB HIGHWAY
Addition kinds of activities for WEB HIGHWAY

359400. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
35350000. Transportbanden en transportmiddelen | Conveyors and conveying equipment
35599911. Elektroplatering machines en uitrusting | Electroplating machinery and equipment
49250107. Synthetisch aardgas uit nafta | Synthetic natural gas from naphtha
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij WEB HIGHWAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEB HIGHWAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEB HIGHWAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEB HIGHWAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

Zoek naar antwoorden van WEB HIGHWAY in sociale netwerken
Look for responds of WEB HIGHWAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEB HIGHWAY. Laat een reactie achter voor WEB HIGHWAY. WEB HIGHWAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEB HIGHWAY. Leave a respond for WEB HIGHWAY. WEB HIGHWAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEB HIGHWAY op de google maps. Adres en contacten WEB HIGHWAY
Location of WEB HIGHWAY on the google maps. Address and contacts of WEB HIGHWAY

Andere gerelateerde bedrijven als come WEB HIGHWAY WEB HIGHWAY: HELIOS | Kleine Venne (De) | WALTHER STERCK | B.KEHL | VANDENDRIESSCHE

Other related companies as WEB HIGHWAY: HELIOS | Kleine Venne (De) | WALTHER STERCK | B.KEHL | VANDENDRIESSCHE

WEB HIGHWAY is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEB HIGHWAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01092010498. Het bedrijf WEB HIGHWAY bevindt zich op het adres: Cederstraat 21 MECHELEN, ANTWERP B-2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WEB HIGHWAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WEB HIGHWAY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEB HIGHWAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEB HIGHWAY, openstaande posities, locatie van WEB HIGHWAY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WEB HIGHWAY is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEB HIGHWAY, company assigned to the tax number BE01092010498. The company WEB HIGHWAY is located at the address: Cederstraat 21 MECHELEN, ANTWERP B-2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WEB HIGHWAY were not found.
The main activity of WEB HIGHWAY is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WEB HIGHWAY is not available. You also can look at reviews of WEB HIGHWAY, open positions, location of WEB HIGHWAY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEB HIGHWAY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEB HIGHWAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEB HIGHWAY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEB HIGHWAY, employees, financial statistics.