Wakatepe

Contactgegevens Wakatepe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wakatepe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wakatepe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Douce Colline, 13, Braine-l'Alleud, Alleud 1420, België

Telefoon (phone): 32 2 387 47 94 32 2 387 47 94

Fax (fax): +32 (82) 174-70-33 +32 (82) 174-70-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wakatepe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wakatepe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wakatepe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wakatepe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wakatepe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wakatepe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wakatepe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wakatepe
Products information Wakatepe

BTW identificatienummer (tax): BE01387268066
Ondernemingsnummer: 3868804931
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Wakatepe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wakatepe
(Get full report from official database of BE for Wakatepe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wakatepe
Addition kinds of activities for Wakatepe

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
344205. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
08519906. Houtwaarderingsdiensten | Timber valuation services
10990501. Rutiele mijnbouw | Rutile mining
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
26790900. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
27210103. Statistische rapporten (tijdschriften): alleen publiceren | Statistical reports (periodicals): publishing only
55419903. Vrachtwagen stopt | Truck stops

Werken bij Wakatepe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wakatepe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wakatepe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wakatepe. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Monteur Prefab (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van Wakatepe in sociale netwerken
Look for responds of Wakatepe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wakatepe. Laat een reactie achter voor Wakatepe. Wakatepe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wakatepe. Leave a respond for Wakatepe. Wakatepe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wakatepe op de google maps. Adres en contacten Wakatepe
Location of Wakatepe on the google maps. Address and contacts of Wakatepe

Andere gerelateerde bedrijven als come Wakatepe Wakatepe: Wilson BVBA | Segers Consulting | Curon-Schnitzer R | ERNESTUS DE NIEL | Interi

Other related companies as Wakatepe: Wilson BVBA | Segers Consulting | Curon-Schnitzer R | ERNESTUS DE NIEL | Interi

Wakatepe is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wakatepe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01387268066. Het bedrijf Wakatepe bevindt zich op het adres: Avenue de la Douce Colline, 13, Braine-l'Alleud, Alleud 1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Wakatepe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wakatepe is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wakatepe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wakatepe, openstaande posities, locatie van Wakatepe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wakatepe is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wakatepe, company assigned to the tax number BE01387268066. The company Wakatepe is located at the address: Avenue de la Douce Colline, 13, Braine-l'Alleud, Alleud 1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Wakatepe were not found.
The main activity of Wakatepe is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wakatepe is not available. You also can look at reviews of Wakatepe, open positions, location of Wakatepe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wakatepe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wakatepe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wakatepe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wakatepe, employees, financial statistics.