waex

Contactgegevens waex: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data waex: address, phone, fax, email, website, opening hours

waex

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 358 Av Brugmann, Brussels, B-1180, België

Telefoon (phone): 32-477-423-882 32-2-343-38-08 32-477-423-882 32-2-343-38-08

Fax (fax): +32 (19) 813-19-53 +32 (19) 813-19-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) waex: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "waex"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "waex"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van waex, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen waex. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of waex, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees waex. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti waex
Products information waex

BTW identificatienummer (tax): BE06712341308
Ondernemingsnummer: 3107452392
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in waex zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor waex
(Get full report from official database of BE for waex)

Aanvulling soorten activiteiten voor waex
Addition kinds of activities for waex

354400. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
30899919. Sponzen, kunststoffen | Sponges, plastics
30899926. Auto-onderdelen, plastic | Automotive parts, plastic
35969905. Mail schalen | Mail scales

Werken bij waex: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in waex: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor waex. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for waex. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student medewerker planbalie (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: t-interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de administratie en controle van alle inkomende en uitgaande pakketten volgens de procesvoorschriften, met behulp van de beschikbare IT systemen met als doel dat deze op de juiste manier verwerkt en gefactureerd kunnen worden.  Af en toe spring je bij tijdens het laden en lossen of het sorteren van goederen. Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren Kopieerwerk verrichten Documenten coderen, klasseren en archiveren Brieven, tabellen,... invoeren volgens instructies

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van waex in sociale netwerken
Look for responds of waex in social networks

Lees alle opmerkingen voor waex. Laat een reactie achter voor waex. waex bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for waex. Leave a respond for waex. waex on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie waex op de google maps. Adres en contacten waex
Location of waex on the google maps. Address and contacts of waex

Andere gerelateerde bedrijven als come waex waex: HANS PERMANTIER | Gaby | Barthélemy | MARTIN TREMERIE | Elem Technic

Other related companies as waex: HANS PERMANTIER | Gaby | Barthélemy | MARTIN TREMERIE | Elem Technic

waex is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is waex, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712341308. Het bedrijf waex bevindt zich op het adres: 358 Av Brugmann, Brussels, B-1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in waex zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van waex is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van waex is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van waex, openstaande posities, locatie van waex op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

waex is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is waex, company assigned to the tax number BE06712341308. The company waex is located at the address: 358 Av Brugmann, Brussels, B-1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in waex were not found.
The main activity of waex is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of waex is not available. You also can look at reviews of waex, open positions, location of waex on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over waex, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf waex, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about waex, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company waex, employees, financial statistics.