VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

Contactgegevens VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: address, phone, fax, email, website, opening hours

VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brogniezstraat 140, Brussels, B1070, België

Telefoon (phone): 00-32-2-520.78.91 (+32-00-32-2-520.78.91) 00-32-2-520.78.91 (+32-00-32-2-520.78.91)

Fax (fax): +32 (59) 894-78-32 +32 (59) 894-78-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration
Products information VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

BTW identificatienummer (tax): BE04725189208
Ondernemingsnummer: 9334777832
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration
(Get full report from official database of BE for VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration)

Aanvulling soorten activiteiten voor VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration
Addition kinds of activities for VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

7372. Voorverpakte software | Prepackaged software
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
26310411. pressboard | Pressboard
30850000. Kunststof flessen | Plastics bottles
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental

Werken bij VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Onderhoudstechnieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch als elektrisch onderhoud.  Je staat in het voor het correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies.  Bedrijfsprofiel: silobouw (voeding/petrochemie)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration in sociale netwerken
Look for responds of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration in social networks

Lees alle opmerkingen voor VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Laat een reactie achter voor VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. Leave a respond for VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration. VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration op de google maps. Adres en contacten VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration
Location of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration on the google maps. Address and contacts of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration

Andere gerelateerde bedrijven als come VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: SHOOTING TEAM MOLENDORP | P. VANDER STICHELE | Olivier Vins de Qualité SPRL | Mievis P | Groupe Halfon

Other related companies as VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration: SHOOTING TEAM MOLENDORP | P. VANDER STICHELE | Olivier Vins de Qualité SPRL | Mievis P | Groupe Halfon

VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725189208. Het bedrijf VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration bevindt zich op het adres: Brogniezstraat 140, Brussels, B1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, openstaande posities, locatie van VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, company assigned to the tax number BE04725189208. The company VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is located at the address: Brogniezstraat 140, Brussels, B1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration were not found.
The main activity of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration is not available. You also can look at reviews of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, open positions, location of VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VZW OCIV / ECRE Task Force on Integration, employees, financial statistics.