Volet Plus Confort Chassis

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Volet Plus Confort Chassis
Private companiesFood Stores • Volet Plus Confort Chassis

Contactgegevens Volet Plus Confort Chassis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volet Plus Confort Chassis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volet Plus Confort Chassis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Nivelles 46, Mazy, NAM 5032 BE, België

Telefoon (phone): 32 81 63 36 64 32 81 63 36 64

Fax (fax): 32 81 63 46 16 32 81 63 46 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volet Plus Confort Chassis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volet Plus Confort Chassis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volet Plus Confort Chassis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volet Plus Confort Chassis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volet Plus Confort Chassis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volet Plus Confort Chassis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volet Plus Confort Chassis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volet Plus Confort Chassis
Products information Volet Plus Confort Chassis

BTW identificatienummer (tax): BE08947509765
Ondernemingsnummer: 2593841552
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Volet Plus Confort Chassis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volet Plus Confort Chassis
(Get full report from official database of BE for Volet Plus Confort Chassis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volet Plus Confort Chassis
Addition kinds of activities for Volet Plus Confort Chassis

3672. Printplaten | Printed circuit boards
449299. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
38220600. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
58120107. Indisch / Pakistan restaurant | Indian/pakistan restaurant

Werken bij Volet Plus Confort Chassis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volet Plus Confort Chassis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volet Plus Confort Chassis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volet Plus Confort Chassis. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Administratief bediende op de boekhouding (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de administratief bediende die wij zoeken? Experts is dringend op zoek naar een tijdelijk ondersteunend administratief talent voor een een bedrijf actief in de chemische sector - regio Waregem, dit tot eind januari. Wat houden jouw taken precies in: inscannen van facturen inboeken van kassaverrichtingen inboeken van banken Aankoopfacturen in de workflow steken ...

  • Deegbereider (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant ontwikkelt, produceert en distribueert bakkerij-ingrediënten voor bakkers, groot en kleine industrie. - Je maakt volgens productieplanning en compositierecept, het benodigde deeg en de vullingen aan door het afwegen, doseren en verzamelen in een mengkuip van de verschillende grondstoffen en ingrediënten. - Je bedient vlot kneed- en menginstallaties en bent ook verantwoordelijk voor het hygiënische onderhoud van je afdeling. - Je kan uitermate nauwkeurig en snel werken en hebt eventueel al enige werkervaring, bijvoorbeeld in de bakkerswereld of voedingsindustrie. Een opleiding als bakker is ideaal voor deze functie.

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

Zoek naar antwoorden van Volet Plus Confort Chassis in sociale netwerken
Look for responds of Volet Plus Confort Chassis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volet Plus Confort Chassis. Laat een reactie achter voor Volet Plus Confort Chassis. Volet Plus Confort Chassis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volet Plus Confort Chassis. Leave a respond for Volet Plus Confort Chassis. Volet Plus Confort Chassis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volet Plus Confort Chassis op de google maps. Adres en contacten Volet Plus Confort Chassis
Location of Volet Plus Confort Chassis on the google maps. Address and contacts of Volet Plus Confort Chassis

Andere gerelateerde bedrijven als come Volet Plus Confort Chassis Volet Plus Confort Chassis: Jeroen | CULTUREEL CENTRUM GILDHOF | Hollevoet Luc BVBA | MAISON CLOSE HOUBEN | HERTLEER P NV

Other related companies as Volet Plus Confort Chassis: Jeroen | CULTUREEL CENTRUM GILDHOF | Hollevoet Luc BVBA | MAISON CLOSE HOUBEN | HERTLEER P NV

Volet Plus Confort Chassis is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Volet Plus Confort Chassis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947509765. Het bedrijf Volet Plus Confort Chassis bevindt zich op het adres: Chaussee de Nivelles 46, Mazy, NAM 5032 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Volet Plus Confort Chassis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volet Plus Confort Chassis is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volet Plus Confort Chassis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volet Plus Confort Chassis, openstaande posities, locatie van Volet Plus Confort Chassis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volet Plus Confort Chassis is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Volet Plus Confort Chassis, company assigned to the tax number BE08947509765. The company Volet Plus Confort Chassis is located at the address: Chaussee de Nivelles 46, Mazy, NAM 5032 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Volet Plus Confort Chassis were not found.
The main activity of Volet Plus Confort Chassis is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Volet Plus Confort Chassis is not available. You also can look at reviews of Volet Plus Confort Chassis, open positions, location of Volet Plus Confort Chassis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volet Plus Confort Chassis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volet Plus Confort Chassis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volet Plus Confort Chassis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volet Plus Confort Chassis, employees, financial statistics.