Visionaris sprl

Contactgegevens Visionaris sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Visionaris sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Visionaris sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061, België

Telefoon (phone): 32 2 688 14 41 32 2 688 14 41

Fax (fax): +32 (64) 143-52-90 +32 (64) 143-52-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Visionaris sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Visionaris sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Visionaris sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Visionaris sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Visionaris sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Visionaris sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Visionaris sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Visionaris sprl
Products information Visionaris sprl

BTW identificatienummer (tax): BE01124145507
Ondernemingsnummer: 5840301513
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Visionaris sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Visionaris sprl
(Get full report from official database of BE for Visionaris sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Visionaris sprl
Addition kinds of activities for Visionaris sprl

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
251102. Keuken en eetkamer meubels | Kitchen and dining room furniture
344999. Divers metaalwerk, anders | Miscellaneous metalwork, nec
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
28120106. Natriumbicarbonaat | Sodium bicarbonate
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij Visionaris sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Visionaris sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Visionaris sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Visionaris sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser vrachtwagens (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde losse arbeiders die bereid zijn om containers te lossen. De containers bevatten rollen met zonwering. Die rollen wegen gemiddeld 50 kg. Er worden gemiddeld 150 tot 300 rollen gelost in 2 uur tijd. Je doet dit samen met een collega.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanaken, 16 uur per week (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Lanaken. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • Gemotiveerde hoofdaankoper elektriciteit + stockbeheer (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Als hoofdaankoper zult u elektriciteits-gerelateerde aankoopdossiers behandelen van A tot Z. Dit in samenwerking met de betreffende projectleiders. U analyseert de vragen van de projectleiders, onderzoekt de markt en bekijkt samen welke stappen best genomen worden. U voert onderhandelingen met leveranciers om te komen tot een aankoop tegen de meest gunstige prijs-, leverings-, en servicevoorwaarden. Tijdens deze onderhandelingen koppelt u steeds terug naar de projectleiders alvorens een beslissing te nemen. In het kader van aankoopdossiers, behoudt u ook een zicht op de stockvoorraad en gaat u deze optimaliseren. U beheert de voorraden en stuurt het voorraadbeleid bij waar nodig.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Visionaris sprl in sociale netwerken
Look for responds of Visionaris sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Visionaris sprl. Laat een reactie achter voor Visionaris sprl. Visionaris sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Visionaris sprl. Leave a respond for Visionaris sprl. Visionaris sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Visionaris sprl op de google maps. Adres en contacten Visionaris sprl
Location of Visionaris sprl on the google maps. Address and contacts of Visionaris sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Visionaris sprl Visionaris sprl: FLC.R.I. BVBA | F.C. R.V.S. | COIFFURE MARIE-CHRISTINE | Raymaekers Carl | IMO CAR WASH

Other related companies as Visionaris sprl: FLC.R.I. BVBA | F.C. R.V.S. | COIFFURE MARIE-CHRISTINE | Raymaekers Carl | IMO CAR WASH

Visionaris sprl is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Visionaris sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01124145507. Het bedrijf Visionaris sprl bevindt zich op het adres: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Visionaris sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Visionaris sprl is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Visionaris sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Visionaris sprl, openstaande posities, locatie van Visionaris sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Visionaris sprl is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Visionaris sprl, company assigned to the tax number BE01124145507. The company Visionaris sprl is located at the address: rue Gillot 119, Montignies sur Sambre, B-6061. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Visionaris sprl were not found.
The main activity of Visionaris sprl is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Visionaris sprl is not available. You also can look at reviews of Visionaris sprl, open positions, location of Visionaris sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Visionaris sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Visionaris sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Visionaris sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Visionaris sprl, employees, financial statistics.