VILLERS MONOPOLE

Contactgegevens VILLERS MONOPOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VILLERS MONOPOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VILLERS MONOPOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE GIVET 39, VILLERS-LE-GAMBON, 5600, België

Telefoon (phone): 3271667734 3271667734

Fax (fax): 3271668317 3271668317

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VILLERS MONOPOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VILLERS MONOPOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VILLERS MONOPOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VILLERS MONOPOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VILLERS MONOPOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VILLERS MONOPOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VILLERS MONOPOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VILLERS MONOPOLE
Products information VILLERS MONOPOLE

BTW identificatienummer (tax): BE07079284667
Ondernemingsnummer: 2481231689
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VILLERS MONOPOLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VILLERS MONOPOLE
(Get full report from official database of BE for VILLERS MONOPOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VILLERS MONOPOLE
Addition kinds of activities for VILLERS MONOPOLE

651204. Woningoperatie, pieren en dokken | Property operation, piers and docks
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28959900. Carbon black, nec | Carbon black, nec
32969900. Minerale wol, nec | Mineral wool, nec
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij VILLERS MONOPOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VILLERS MONOPOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VILLERS MONOPOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VILLERS MONOPOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

  • SPEELZAALMEDEWERKER/STER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GOLDEN PALACE

    Type: Flexijob

    We zoeken een enthousiaste en bekwame medewerker voor volgende taken: klanten registreren nieuwe clienten begeleiding geven in de zaal klanten bedienen van bar en snacks kassaverrichtingen op correcte manier uitvoeren technische problemen aan de machines kunnen ingrijpen, eventueel technieker contacteren controleren of de zaal voortdurend in orde is (netheid, stock,...) Dit voor enkele uren/dagen per week, voor opvang afwezigheden collega's.

Zoek naar antwoorden van VILLERS MONOPOLE in sociale netwerken
Look for responds of VILLERS MONOPOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VILLERS MONOPOLE. Laat een reactie achter voor VILLERS MONOPOLE. VILLERS MONOPOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VILLERS MONOPOLE. Leave a respond for VILLERS MONOPOLE. VILLERS MONOPOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VILLERS MONOPOLE op de google maps. Adres en contacten VILLERS MONOPOLE
Location of VILLERS MONOPOLE on the google maps. Address and contacts of VILLERS MONOPOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come VILLERS MONOPOLE VILLERS MONOPOLE: AXA-Banque Gembloux | CHARLES STEVENS | LATOGRAFIEK-LATOMME GERRIT | A. PUTTEMANS | Piret-Bilande SPRL

Other related companies as VILLERS MONOPOLE: AXA-Banque Gembloux | CHARLES STEVENS | LATOGRAFIEK-LATOMME GERRIT | A. PUTTEMANS | Piret-Bilande SPRL

VILLERS MONOPOLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VILLERS MONOPOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07079284667. Het bedrijf VILLERS MONOPOLE bevindt zich op het adres: RUE DE GIVET 39, VILLERS-LE-GAMBON, 5600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VILLERS MONOPOLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VILLERS MONOPOLE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VILLERS MONOPOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VILLERS MONOPOLE, openstaande posities, locatie van VILLERS MONOPOLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VILLERS MONOPOLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VILLERS MONOPOLE, company assigned to the tax number BE07079284667. The company VILLERS MONOPOLE is located at the address: RUE DE GIVET 39, VILLERS-LE-GAMBON, 5600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VILLERS MONOPOLE were not found.
The main activity of VILLERS MONOPOLE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VILLERS MONOPOLE is not available. You also can look at reviews of VILLERS MONOPOLE, open positions, location of VILLERS MONOPOLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VILLERS MONOPOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VILLERS MONOPOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VILLERS MONOPOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VILLERS MONOPOLE, employees, financial statistics.