Vaughan

Contactgegevens Vaughan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vaughan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vaughan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Claus 5, Bruxelles, 1000, België

Telefoon (phone): 32.2.6406020 32.2.6406020

Fax (fax): 32.2.6405900 32.2.6405900

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vaughan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vaughan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vaughan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vaughan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vaughan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vaughan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vaughan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vaughan
Products information Vaughan

BTW identificatienummer (tax): BE04201690673
Ondernemingsnummer: 7789550781
Hoofdstad (capital): 947,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Vaughan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vaughan
(Get full report from official database of BE for Vaughan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vaughan
Addition kinds of activities for Vaughan

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
519910. Posters en decals | Posters and decals
599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
832207. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
47310202. Buitenlandse goederenvervoer | Foreign freight forwarding
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste

Werken bij Vaughan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vaughan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vaughan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vaughan. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Winterslag, een distributiecenter zijn we op zoek naar een magazijnier Als magazijnier help je mee met: verwerken van het leeggoed (= lege CDU's platformen, palletten, ..) sorteren van het leeggoed stapelen van het leeggoed

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Technisch Tekenaar/Ontwerper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AAMEC

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen van industriële machines en installaties voor automotive toepassingen De Engineer/tekenaar is verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van installaties. Tevens maakt de engineer/tekenaar de tekeningen voor een in opdracht verkregen project en analyseert de tekeningen met betrekking tot knelpunt in de uitvoering van het project. Stelt een volledig dossier samen van benodigde werkdocumenten en draagt zorg voor de revisie van tekeningen en het bijhouden van het dossier.

  • Magazijnier/Chauffeur rijbewijs C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HUYS CONCEPT

    Type: Vaste Job

    Voor onze houthandel zoeken we een enthousiaste werknemer met rijbewijs C. Zowel voor werk in magazijn als transport met vrachtwagen en kooiaap. Pluspunten zijn kennis van hout, heftruck-attest. Je komt terecht in een klein gemotiveerd team.

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • flexijob afwasser (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

    Type: Flexijob

    je staat in voor de afwas en maakt alles schoon. De vloer wordt gereinigd, keuken toestellen en kasten worden proper gemaakt. Na de shift van de keuken zorg jij ervoor dat alles weer op orde komt. Je helpt de kok met het opruimen van de keuken. Portioneren van de gerechten en wegzetten in de koeling, etiketteren kan ook tot je taken behoren. Indien nodig sta je er ook voor open om de zaalmedewerkers te helpen bij het opkuisen van de zaal en het sanitair.

Zoek naar antwoorden van Vaughan in sociale netwerken
Look for responds of Vaughan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vaughan. Laat een reactie achter voor Vaughan. Vaughan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vaughan. Leave a respond for Vaughan. Vaughan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vaughan op de google maps. Adres en contacten Vaughan
Location of Vaughan on the google maps. Address and contacts of Vaughan

Andere gerelateerde bedrijven als come Vaughan Vaughan: A.C.F. | Centerken ('t) | REMOS | BIMEX | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Other related companies as Vaughan: A.C.F. | Centerken ('t) | REMOS | BIMEX | ADMIN. CONTRIB. DIRECTES

Vaughan is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vaughan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04201690673. Het bedrijf Vaughan bevindt zich op het adres: Rue Emile Claus 5, Bruxelles, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 947,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vaughan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vaughan is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vaughan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vaughan, openstaande posities, locatie van Vaughan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vaughan is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vaughan, company assigned to the tax number BE04201690673. The company Vaughan is located at the address: Rue Emile Claus 5, Bruxelles, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 947,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vaughan were not found.
The main activity of Vaughan is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vaughan is not available. You also can look at reviews of Vaughan, open positions, location of Vaughan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vaughan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vaughan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vaughan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vaughan, employees, financial statistics.