VAN SICHEM, BART

Contactgegevens VAN SICHEM, BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN SICHEM, BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN SICHEM, BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fr. Breugelmansstraat 11, SCHOTEN, 2900, België

Telefoon (phone): 32 75604543 32 75604543

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN SICHEM, BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN SICHEM, BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN SICHEM, BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN SICHEM, BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN SICHEM, BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN SICHEM, BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN SICHEM, BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN SICHEM, BART
Products information VAN SICHEM, BART

BTW identificatienummer (tax): BE08291625976
Ondernemingsnummer: 6380828857
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 570,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN SICHEM, BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN SICHEM, BART
(Get full report from official database of BE for VAN SICHEM, BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN SICHEM, BART
Addition kinds of activities for VAN SICHEM, BART

363999. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
25429902. Partities voor vloerbevestiging, geprefabriceerd: behalve hout | Partitions for floor attachment, prefabricated: except wood
31449904. Sandalen, vrouwen | Sandals, women's
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij VAN SICHEM, BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN SICHEM, BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN SICHEM, BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN SICHEM, BART. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Huishoudhulp Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Student(e) Voedingsbeurs (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student Host(ess) M/V voor een beurs georganiseerd door onze klant actief in de voeding. Deze beurs zal doorgaan op 14 november in Groot-Bijgaarden (bereikbaar met openbaar vervoer) Taken: klaarzetten van de demo-producten op werktafels aanvullen van de producten klanten laten degusteren van de patisserieproducten opruimen van de werktafels

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een chauffeur C die niet snel afgeschrikt is! Heb jij een sterke maag, heb je jouw rijbewijs C en beschik je over jouw geldig vakbekwaamheidsattest? Jij staat in voor het ophalen van dierlijke producten uit de vleesindustrie. Dit zowel bij slachthuizen als productieomgevingen en beenhouwers. Je staat in voor het lossen en laden van de goederen en dit vanuit onze site te Bavegem. Je reinigt ook steeds zelf je opligger na het lossen van je vracht? Jij kan de administratie die hierbij hoort goed bijhouden.

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van VAN SICHEM, BART in sociale netwerken
Look for responds of VAN SICHEM, BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN SICHEM, BART. Laat een reactie achter voor VAN SICHEM, BART. VAN SICHEM, BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN SICHEM, BART. Leave a respond for VAN SICHEM, BART. VAN SICHEM, BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN SICHEM, BART op de google maps. Adres en contacten VAN SICHEM, BART
Location of VAN SICHEM, BART on the google maps. Address and contacts of VAN SICHEM, BART

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN SICHEM, BART VAN SICHEM, BART: Decock D | LAFAYETTE | DE RUYSSCHER | MARC BOLS | ACHIEL VERMEIRE

Other related companies as VAN SICHEM, BART: Decock D | LAFAYETTE | DE RUYSSCHER | MARC BOLS | ACHIEL VERMEIRE

VAN SICHEM, BART is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN SICHEM, BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08291625976. Het bedrijf VAN SICHEM, BART bevindt zich op het adres: Fr. Breugelmansstraat 11, SCHOTEN, 2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 570,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN SICHEM, BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN SICHEM, BART is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN SICHEM, BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN SICHEM, BART, openstaande posities, locatie van VAN SICHEM, BART op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN SICHEM, BART is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN SICHEM, BART, company assigned to the tax number BE08291625976. The company VAN SICHEM, BART is located at the address: Fr. Breugelmansstraat 11, SCHOTEN, 2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 570,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN SICHEM, BART were not found.
The main activity of VAN SICHEM, BART is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN SICHEM, BART is not available. You also can look at reviews of VAN SICHEM, BART, open positions, location of VAN SICHEM, BART on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN SICHEM, BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN SICHEM, BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN SICHEM, BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN SICHEM, BART, employees, financial statistics.