ULLENS, JEAN-CHARLES

Contactgegevens ULLENS, JEAN-CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ULLENS, JEAN-CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ULLENS, JEAN-CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050, België

Telefoon (phone): 3226442636 3226442636

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ULLENS, JEAN-CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ULLENS, JEAN-CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ULLENS, JEAN-CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ULLENS, JEAN-CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ULLENS, JEAN-CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ULLENS, JEAN-CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ULLENS, JEAN-CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ULLENS, JEAN-CHARLES
Products information ULLENS, JEAN-CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE06866149902
Ondernemingsnummer: 1767120361
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ULLENS, JEAN-CHARLES
(Get full report from official database of BE for ULLENS, JEAN-CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ULLENS, JEAN-CHARLES
Addition kinds of activities for ULLENS, JEAN-CHARLES

355906. ovens | Kilns
381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
26559902. Pannen en leegten, vezels of karton: uit gekochte materialen | Pans and voids, fiber or cardboard: from purchased material
38250238. Transducers voor volt, amperes, watt, vars, frequentie, etc. | Transducers for volts, amperes, watts, vars, frequency, etc.
50210300. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
50780201. Drank koelers | Beverage coolers
80729901. Kunstmatige tandenproductie | Artificial teeth production
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij ULLENS, JEAN-CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ULLENS, JEAN-CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ULLENS, JEAN-CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige (deeltijds) woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als verpleegkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het dagelijks welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Sms 'easyjobs’ + je postcode naar 6033

  • Student - Bakkerij Wondelgem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Keukenmedewerker Brussel (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Ben jij een gedreven keukenmedewerker? Ben je flexibel en werk je graag met voeding? Tewerkstelling van maandag tot en met vrijdag van 11:00-15:00 Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die voornamelijk tewerkgesteld zullen worden in het Brusselse. Je taken bestaan vooral uit het smeren van broodjes. Rijbewijs en auto is geen verplichting maar wel een voordeel.

Zoek naar antwoorden van ULLENS, JEAN-CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of ULLENS, JEAN-CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ULLENS, JEAN-CHARLES. Laat een reactie achter voor ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ULLENS, JEAN-CHARLES. Leave a respond for ULLENS, JEAN-CHARLES. ULLENS, JEAN-CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ULLENS, JEAN-CHARLES op de google maps. Adres en contacten ULLENS, JEAN-CHARLES
Location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the google maps. Address and contacts of ULLENS, JEAN-CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ULLENS, JEAN-CHARLES ULLENS, JEAN-CHARLES: RENMANS | Plaetevoet R | DE PAKMAN | DE VISSTATIE | FE. GEBRNDER THIEL

Other related companies as ULLENS, JEAN-CHARLES: RENMANS | Plaetevoet R | DE PAKMAN | DE VISSTATIE | FE. GEBRNDER THIEL

ULLENS, JEAN-CHARLES is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ULLENS, JEAN-CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06866149902. Het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES bevindt zich op het adres: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ULLENS, JEAN-CHARLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ULLENS, JEAN-CHARLES is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ULLENS, JEAN-CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ULLENS, JEAN-CHARLES, openstaande posities, locatie van ULLENS, JEAN-CHARLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ULLENS, JEAN-CHARLES is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ULLENS, JEAN-CHARLES, company assigned to the tax number BE06866149902. The company ULLENS, JEAN-CHARLES is located at the address: rue de Hennin 74, BRUXELLES, BXL CAP 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ULLENS, JEAN-CHARLES were not found.
The main activity of ULLENS, JEAN-CHARLES is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ULLENS, JEAN-CHARLES is not available. You also can look at reviews of ULLENS, JEAN-CHARLES, open positions, location of ULLENS, JEAN-CHARLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ULLENS, JEAN-CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ULLENS, JEAN-CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ULLENS, JEAN-CHARLES, employees, financial statistics.