FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

Contactgegevens FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Des Deportes 22 5570 Beauraing - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-82-71-18-13 32-82-71-18-13

Fax (fax): 32-82-71-31-56 32-82-71-31-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL
Products information FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05045166015
Ondernemingsnummer: 4457122802
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL
(Get full report from official database of BE for FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL
Addition kinds of activities for FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

25110201. Ontbijtsets (meubels): hout | Breakfast sets (furniture): wood
30691007. Staven, hard rubber | Rods, hard rubber
31310101. Bogen, schoen | Bows, shoe
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage

Werken bij FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Autowasser (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton. Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Laat een reactie achter voor FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. Leave a respond for FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL. FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL op de google maps. Adres en contacten FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL
Location of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL on the google maps. Address and contacts of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: KBC | BRIDGE CLUB B.A.H. | EUROPA LEVAGE | COIFFURE ACCENT | De Reuse Filip

Other related companies as FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL: KBC | BRIDGE CLUB B.A.H. | EUROPA LEVAGE | COIFFURE ACCENT | De Reuse Filip

FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05045166015. Het bedrijf FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL bevindt zich op het adres: R. Des Deportes 22 5570 Beauraing - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, openstaande posities, locatie van FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL op de kaart.

FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, company assigned to the tax number BE05045166015. The company FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is located at the address: R. Des Deportes 22 5570 Beauraing - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL were not found.
The main activity of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL is not available. You also can look at reviews of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, open positions, location of FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAUTOCARS ET AUTOBUS TOUSSAINT SPRL, employees, financial statistics.