studio evert thiry bvba

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • studio evert thiry bvba
Private companiesGeneral Merchandise Stores • studio evert thiry bvba

Contactgegevens studio evert thiry bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data studio evert thiry bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

studio evert thiry bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): coebergerstraat 12, antwerp, antwerp 2018, België

Telefoon (phone): 3232482448 3232482448

Fax (fax): 3232485448 3232485448

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) studio evert thiry bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "studio evert thiry bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "studio evert thiry bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van studio evert thiry bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen studio evert thiry bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of studio evert thiry bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees studio evert thiry bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti studio evert thiry bvba
Products information studio evert thiry bvba

BTW identificatienummer (tax): BE02759460449
Ondernemingsnummer: 1553985595
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in studio evert thiry bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor studio evert thiry bvba
(Get full report from official database of BE for studio evert thiry bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor studio evert thiry bvba
Addition kinds of activities for studio evert thiry bvba

478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
24990903. Vleeshamers, hout | Meat hammers, wood
32590301. Adobe baksteen | Adobe brick
34429900. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
50880103. Marine levert | Marine supplies
55510103. Jetski's | Jet skis

Werken bij studio evert thiry bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in studio evert thiry bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor studio evert thiry bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for studio evert thiry bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

  • Chocolatier / Pâtissier m/v (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel familiebedrijf in Moeskroen zijn wij op zoek naar een chocolatier of patissier voor semi-industrieel werk. Het werk is namelijk artisanaler dan het pure industriële bandwerk.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van studio evert thiry bvba in sociale netwerken
Look for responds of studio evert thiry bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor studio evert thiry bvba. Laat een reactie achter voor studio evert thiry bvba. studio evert thiry bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for studio evert thiry bvba. Leave a respond for studio evert thiry bvba. studio evert thiry bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie studio evert thiry bvba op de google maps. Adres en contacten studio evert thiry bvba
Location of studio evert thiry bvba on the google maps. Address and contacts of studio evert thiry bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come studio evert thiry bvba studio evert thiry bvba: CORPS DE POMPIERS | COLRUYT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | VW AUDI R?CUP | ROGIERS

Other related companies as studio evert thiry bvba: CORPS DE POMPIERS | COLRUYT | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | VW AUDI R?CUP | ROGIERS

studio evert thiry bvba is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is studio evert thiry bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02759460449. Het bedrijf studio evert thiry bvba bevindt zich op het adres: coebergerstraat 12, antwerp, antwerp 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in studio evert thiry bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van studio evert thiry bvba is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van studio evert thiry bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van studio evert thiry bvba, openstaande posities, locatie van studio evert thiry bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

studio evert thiry bvba is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is studio evert thiry bvba, company assigned to the tax number BE02759460449. The company studio evert thiry bvba is located at the address: coebergerstraat 12, antwerp, antwerp 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in studio evert thiry bvba were not found.
The main activity of studio evert thiry bvba is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of studio evert thiry bvba is not available. You also can look at reviews of studio evert thiry bvba, open positions, location of studio evert thiry bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over studio evert thiry bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf studio evert thiry bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about studio evert thiry bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company studio evert thiry bvba, employees, financial statistics.