Son & Lumiere Pro SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Son & Lumiere Pro SPRL
Private companiesLeather and Leather Products • Son & Lumiere Pro SPRL

Contactgegevens Son & Lumiere Pro SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Son & Lumiere Pro SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Son & Lumiere Pro SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de Vleurgat 54 Bruxelles, 1050, België

Telefoon (phone): 3226880888 3226880888

Fax (fax): 3226877590 3226877590

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Son & Lumiere Pro SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Son & Lumiere Pro SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Son & Lumiere Pro SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Son & Lumiere Pro SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Son & Lumiere Pro SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Son & Lumiere Pro SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Son & Lumiere Pro SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Son & Lumiere Pro SPRL
Products information Son & Lumiere Pro SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09421569824
Ondernemingsnummer: 3927032470
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Son & Lumiere Pro SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Son & Lumiere Pro SPRL
(Get full report from official database of BE for Son & Lumiere Pro SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Son & Lumiere Pro SPRL
Addition kinds of activities for Son & Lumiere Pro SPRL

6036. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
24260302. Hanteer voorraad, gezaagd of geschaafd | Handle stock, sawed or planed
24310102. Deurramen, hout | Door sashes, wood
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
31110310. Rawhide | Rawhide
33120101. Ammoniak en drank, uit chemische herstelcokesovens | Ammonia and liquor, from chemical recovery coke ovens
34119906. Blikjes | Tin cans
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank

Werken bij Son & Lumiere Pro SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Son & Lumiere Pro SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Son & Lumiere Pro SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Son & Lumiere Pro SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Huishoudhulp dienstencheques regio stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

Zoek naar antwoorden van Son & Lumiere Pro SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Son & Lumiere Pro SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Son & Lumiere Pro SPRL. Laat een reactie achter voor Son & Lumiere Pro SPRL. Son & Lumiere Pro SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Son & Lumiere Pro SPRL. Leave a respond for Son & Lumiere Pro SPRL. Son & Lumiere Pro SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Son & Lumiere Pro SPRL op de google maps. Adres en contacten Son & Lumiere Pro SPRL
Location of Son & Lumiere Pro SPRL on the google maps. Address and contacts of Son & Lumiere Pro SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Son & Lumiere Pro SPRL Son & Lumiere Pro SPRL: JEAN VERHEYEN SA | HILDE VOS | MERCATORMUSEUM | TELMA BAUWENS | RADIO-MARKDAL

Other related companies as Son & Lumiere Pro SPRL: JEAN VERHEYEN SA | HILDE VOS | MERCATORMUSEUM | TELMA BAUWENS | RADIO-MARKDAL

Son & Lumiere Pro SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Son & Lumiere Pro SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09421569824. Het bedrijf Son & Lumiere Pro SPRL bevindt zich op het adres: Chaussee de Vleurgat 54 Bruxelles, 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 565,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Son & Lumiere Pro SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Son & Lumiere Pro SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Son & Lumiere Pro SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Son & Lumiere Pro SPRL, openstaande posities, locatie van Son & Lumiere Pro SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Son & Lumiere Pro SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Son & Lumiere Pro SPRL, company assigned to the tax number BE09421569824. The company Son & Lumiere Pro SPRL is located at the address: Chaussee de Vleurgat 54 Bruxelles, 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 565,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Son & Lumiere Pro SPRL were not found.
The main activity of Son & Lumiere Pro SPRL is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Son & Lumiere Pro SPRL is not available. You also can look at reviews of Son & Lumiere Pro SPRL, open positions, location of Son & Lumiere Pro SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Son & Lumiere Pro SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Son & Lumiere Pro SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Son & Lumiere Pro SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Son & Lumiere Pro SPRL, employees, financial statistics.