SOHO SOLUTIONS

Contactgegevens SOHO SOLUTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOHO SOLUTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOHO SOLUTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Frans Van Geelstraat 2, MECHELEN, ANTWERPEN 2812 BE, België

Telefoon (phone): 3215411508 3215411508

Fax (fax): 3270701240 3270701240

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOHO SOLUTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOHO SOLUTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOHO SOLUTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOHO SOLUTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOHO SOLUTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOHO SOLUTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOHO SOLUTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOHO SOLUTIONS
Products information SOHO SOLUTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE02199707031
Ondernemingsnummer: 2253265380
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in SOHO SOLUTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOHO SOLUTIONS
(Get full report from official database of BE for SOHO SOLUTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOHO SOLUTIONS
Addition kinds of activities for SOHO SOLUTIONS

329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
349799. Metalen folie en blad, nec | Metal foil and leaf, nec
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
20649902. Cake ornamenten, zoetwaren | Cake ornaments, confectionery
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij SOHO SOLUTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOHO SOLUTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOHO SOLUTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOHO SOLUTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • Magazijnier (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Schelle zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier met een technische achtergrond. Ook sta je in voor de levering naar de klanten en het monteren van meubels.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van SOHO SOLUTIONS in sociale netwerken
Look for responds of SOHO SOLUTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOHO SOLUTIONS. Laat een reactie achter voor SOHO SOLUTIONS. SOHO SOLUTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOHO SOLUTIONS. Leave a respond for SOHO SOLUTIONS. SOHO SOLUTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOHO SOLUTIONS op de google maps. Adres en contacten SOHO SOLUTIONS
Location of SOHO SOLUTIONS on the google maps. Address and contacts of SOHO SOLUTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOHO SOLUTIONS SOHO SOLUTIONS: SLAVIERO-TILMANT | DROOGKUIS ANECA-ST.ANDRة | JOSE MARQUET | DANNY SLEYMER | MARE TOURS

Other related companies as SOHO SOLUTIONS: SLAVIERO-TILMANT | DROOGKUIS ANECA-ST.ANDRة | JOSE MARQUET | DANNY SLEYMER | MARE TOURS

SOHO SOLUTIONS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOHO SOLUTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199707031. Het bedrijf SOHO SOLUTIONS bevindt zich op het adres: Jan Frans Van Geelstraat 2, MECHELEN, ANTWERPEN 2812 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 389,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SOHO SOLUTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOHO SOLUTIONS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOHO SOLUTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOHO SOLUTIONS, openstaande posities, locatie van SOHO SOLUTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOHO SOLUTIONS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOHO SOLUTIONS, company assigned to the tax number BE02199707031. The company SOHO SOLUTIONS is located at the address: Jan Frans Van Geelstraat 2, MECHELEN, ANTWERPEN 2812 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 389,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SOHO SOLUTIONS were not found.
The main activity of SOHO SOLUTIONS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOHO SOLUTIONS is not available. You also can look at reviews of SOHO SOLUTIONS, open positions, location of SOHO SOLUTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOHO SOLUTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOHO SOLUTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOHO SOLUTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOHO SOLUTIONS, employees, financial statistics.