Skalpino 2000

Contactgegevens Skalpino 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Skalpino 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Skalpino 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koekoekstraat 116, Aartselaar, Antwerp, België

Telefoon (phone): 32483377 32483377

Fax (fax): 32711170 32711170

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Skalpino 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Skalpino 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Skalpino 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Skalpino 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Skalpino 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Skalpino 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Skalpino 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Skalpino 2000
Products information Skalpino 2000

BTW identificatienummer (tax): BE02571868896
Ondernemingsnummer: 1099426269
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Skalpino 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Skalpino 2000
(Get full report from official database of BE for Skalpino 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Skalpino 2000
Addition kinds of activities for Skalpino 2000

267299. Papier; | Paper; coated and laminated, nec, nec
20450107. Doughnut mix, bereid: van gekochte bloem | Doughnut mixes, prepared: from purchased flour
24310604. Wainscots, hout | Wainscots, wood
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
70320102. Dude Ranch | Dude ranch

Werken bij Skalpino 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Skalpino 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Skalpino 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Skalpino 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • Productie supervisor (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-office Waas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een uitgebreide opleiding word je ingeschakeld als productie supervisor van de liquid afdeling. Je maakt jouw team klaar voor vernieuwingen in het productieproces. Na implementatie van de vernieuwingen, evalueer je en stuur je bij waar nodig. Je stuurt het team aan en maakt de werkplanningen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

Zoek naar antwoorden van Skalpino 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Skalpino 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Skalpino 2000. Laat een reactie achter voor Skalpino 2000. Skalpino 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Skalpino 2000. Leave a respond for Skalpino 2000. Skalpino 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Skalpino 2000 op de google maps. Adres en contacten Skalpino 2000
Location of Skalpino 2000 on the google maps. Address and contacts of Skalpino 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Skalpino 2000 Skalpino 2000: POL VAN TIEGHEM | ARALCO THERM | V. GROETECLAES | IMPERISOL | CHRISTIAN PANCKEN

Other related companies as Skalpino 2000: POL VAN TIEGHEM | ARALCO THERM | V. GROETECLAES | IMPERISOL | CHRISTIAN PANCKEN

Skalpino 2000 is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Skalpino 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02571868896. Het bedrijf Skalpino 2000 bevindt zich op het adres: Koekoekstraat 116, Aartselaar, Antwerp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 483,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Skalpino 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Skalpino 2000 is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Skalpino 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Skalpino 2000, openstaande posities, locatie van Skalpino 2000 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Skalpino 2000 is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Skalpino 2000, company assigned to the tax number BE02571868896. The company Skalpino 2000 is located at the address: Koekoekstraat 116, Aartselaar, Antwerp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 483,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Skalpino 2000 were not found.
The main activity of Skalpino 2000 is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Skalpino 2000 is not available. You also can look at reviews of Skalpino 2000, open positions, location of Skalpino 2000 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Skalpino 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Skalpino 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Skalpino 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Skalpino 2000, employees, financial statistics.