sig sa

Contactgegevens sig sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data sig sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

sig sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 304 avenue louise bte 5 brussels 1050 belgium, be 1050, België

Telefoon (phone): 3227065422 3227065422

Fax (fax): +32 (57) 342-69-21 +32 (57) 342-69-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) sig sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "sig sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "sig sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van sig sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen sig sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of sig sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees sig sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti sig sa
Products information sig sa

BTW identificatienummer (tax): BE03768005371
Ondernemingsnummer: 9479522705
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in sig sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor sig sa
(Get full report from official database of BE for sig sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor sig sa
Addition kinds of activities for sig sa

142900. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
208502. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
762903. Elektrische huishoudelijke apparaten reparatie | Electrical household appliance repair
20640105. Gevulde data | Stuffed dates
50460303. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
56990103. Werkkleding | Work clothing
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij sig sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in sig sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor sig sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for sig sa. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Bekister met ervaring (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U hebt reeds een aantal jaar ervaring als bekister en een stabiel werkverleden. Zwaar werk schrikt u niet af.

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

Zoek naar antwoorden van sig sa in sociale netwerken
Look for responds of sig sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor sig sa. Laat een reactie achter voor sig sa. sig sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for sig sa. Leave a respond for sig sa. sig sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie sig sa op de google maps. Adres en contacten sig sa
Location of sig sa on the google maps. Address and contacts of sig sa

Andere gerelateerde bedrijven als come sig sa sig sa: Maribel Hair-Style | ZELFBED. BEECKMAN DEURNE | AV Mekaniek B.V.B.A. | Douven Luc Kunstatelier | A & H STUDIO

Other related companies as sig sa: Maribel Hair-Style | ZELFBED. BEECKMAN DEURNE | AV Mekaniek B.V.B.A. | Douven Luc Kunstatelier | A & H STUDIO

sig sa is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is sig sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03768005371. Het bedrijf sig sa bevindt zich op het adres: 304 avenue louise bte 5 brussels 1050 belgium, be 1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in sig sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van sig sa is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van sig sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van sig sa, openstaande posities, locatie van sig sa op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

sig sa is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is sig sa, company assigned to the tax number BE03768005371. The company sig sa is located at the address: 304 avenue louise bte 5 brussels 1050 belgium, be 1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in sig sa were not found.
The main activity of sig sa is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of sig sa is not available. You also can look at reviews of sig sa, open positions, location of sig sa on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over sig sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf sig sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about sig sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company sig sa, employees, financial statistics.