Robert Meersman

Contactgegevens Robert Meersman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robert Meersman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robert Meersman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leeuwlantstraat 83, Antwerp, B-2100, België

Telefoon (phone): 32-2-629.34.78 32-2-629.34.78

Fax (fax): 32-2-629.35.25 32-2-629.35.25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robert Meersman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robert Meersman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robert Meersman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robert Meersman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robert Meersman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robert Meersman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robert Meersman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robert Meersman
Products information Robert Meersman

BTW identificatienummer (tax): BE05311859130
Ondernemingsnummer: 1650939941
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Robert Meersman zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robert Meersman
(Get full report from official database of BE for Robert Meersman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robert Meersman
Addition kinds of activities for Robert Meersman

396503. Fasteners | Fasteners
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
28139901. Acetyleen | Acetylene
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
50469908. Bewaar machines | Store machines
62219904. Futures makelaars en dealers, commodity | Futures brokers and dealers, commodity
70110300. hotels | Hotels

Werken bij Robert Meersman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robert Meersman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robert Meersman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robert Meersman. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Service technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zoeken wij: EEN SERVICE TECHNIEKER LIFTEN (m/v) Functie : installeren, opstarten en onderhoud van RDL liften en goederenliften. installeren en onderhoud van manipulator (er is opleiding voorzien) kablage en bordenbouw van zowel liftsystemen als interne transportsystemen

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

Zoek naar antwoorden van Robert Meersman in sociale netwerken
Look for responds of Robert Meersman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robert Meersman. Laat een reactie achter voor Robert Meersman. Robert Meersman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robert Meersman. Leave a respond for Robert Meersman. Robert Meersman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robert Meersman op de google maps. Adres en contacten Robert Meersman
Location of Robert Meersman on the google maps. Address and contacts of Robert Meersman

Andere gerelateerde bedrijven als come Robert Meersman Robert Meersman: BRUNO DE BUCK | SABINE SPAAS | RENE D'HOOGHE | DE 4 SEIZOENEN | FAICT A

Other related companies as Robert Meersman: BRUNO DE BUCK | SABINE SPAAS | RENE D'HOOGHE | DE 4 SEIZOENEN | FAICT A

Robert Meersman is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Robert Meersman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05311859130. Het bedrijf Robert Meersman bevindt zich op het adres: Leeuwlantstraat 83, Antwerp, B-2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Robert Meersman zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robert Meersman is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robert Meersman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robert Meersman, openstaande posities, locatie van Robert Meersman op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robert Meersman is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Robert Meersman, company assigned to the tax number BE05311859130. The company Robert Meersman is located at the address: Leeuwlantstraat 83, Antwerp, B-2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Robert Meersman were not found.
The main activity of Robert Meersman is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Robert Meersman is not available. You also can look at reviews of Robert Meersman, open positions, location of Robert Meersman on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robert Meersman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robert Meersman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robert Meersman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robert Meersman, employees, financial statistics.