Raf Schoenmaekers

Contactgegevens Raf Schoenmaekers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raf Schoenmaekers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raf Schoenmaekers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Pietersnieuwstraat 134, Gent, O-VL 9000, België

Telefoon (phone): 32 92 34 22 15 32 92 34 22 15

Fax (fax): +32 (67) 662-98-94 +32 (67) 662-98-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raf Schoenmaekers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raf Schoenmaekers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raf Schoenmaekers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raf Schoenmaekers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raf Schoenmaekers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raf Schoenmaekers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raf Schoenmaekers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raf Schoenmaekers
Products information Raf Schoenmaekers

BTW identificatienummer (tax): BE09632232666
Ondernemingsnummer: 8680541992
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Raf Schoenmaekers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raf Schoenmaekers
(Get full report from official database of BE for Raf Schoenmaekers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raf Schoenmaekers
Addition kinds of activities for Raf Schoenmaekers

172100. Schilderen en papier opknoping | Painting and paper hanging
225301. Warm weer breien bovenkleding, inclusief strandkleding | Warm weather knit outerwear, including beachwear
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
22110108. kussenslopen | Pillowcases
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
28330100. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
48220201. Cablegram service | Cablegram service

Werken bij Raf Schoenmaekers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raf Schoenmaekers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raf Schoenmaekers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raf Schoenmaekers. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • JOBSTUDENT FTRITUURMEDEWERKER (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: FALCO

    Type: Studentenjob

    Je wordt tijdens de middag ingeschakeld als volwaardige kracht in onze frituur / snackbar.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

Zoek naar antwoorden van Raf Schoenmaekers in sociale netwerken
Look for responds of Raf Schoenmaekers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raf Schoenmaekers. Laat een reactie achter voor Raf Schoenmaekers. Raf Schoenmaekers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raf Schoenmaekers. Leave a respond for Raf Schoenmaekers. Raf Schoenmaekers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raf Schoenmaekers op de google maps. Adres en contacten Raf Schoenmaekers
Location of Raf Schoenmaekers on the google maps. Address and contacts of Raf Schoenmaekers

Andere gerelateerde bedrijven als come Raf Schoenmaekers Raf Schoenmaekers: FLPIERARD SA | LINOTTE & Fils | Spécibeton SA | WILLY VAN DUYSE | FREDDY LAUWERS

Other related companies as Raf Schoenmaekers: FLPIERARD SA | LINOTTE & Fils | Spécibeton SA | WILLY VAN DUYSE | FREDDY LAUWERS

Raf Schoenmaekers is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Raf Schoenmaekers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09632232666. Het bedrijf Raf Schoenmaekers bevindt zich op het adres: Sint-Pietersnieuwstraat 134, Gent, O-VL 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 890,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Raf Schoenmaekers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raf Schoenmaekers is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raf Schoenmaekers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raf Schoenmaekers, openstaande posities, locatie van Raf Schoenmaekers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raf Schoenmaekers is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Raf Schoenmaekers, company assigned to the tax number BE09632232666. The company Raf Schoenmaekers is located at the address: Sint-Pietersnieuwstraat 134, Gent, O-VL 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 890,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Raf Schoenmaekers were not found.
The main activity of Raf Schoenmaekers is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Raf Schoenmaekers is not available. You also can look at reviews of Raf Schoenmaekers, open positions, location of Raf Schoenmaekers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raf Schoenmaekers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raf Schoenmaekers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raf Schoenmaekers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raf Schoenmaekers, employees, financial statistics.