Quickly International SA

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Quickly International SA
Private companiesNonclassifiable Establishments • Quickly International SA

Contactgegevens Quickly International SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quickly International SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quickly International SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZI rue de la Limite 3, Grace-Hollogne, 4460, België

Telefoon (phone): 32-4-2472301 32-4-2472301

Fax (fax): 32-4-2471879 32-4-2471879

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quickly International SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quickly International SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quickly International SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quickly International SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quickly International SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quickly International SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quickly International SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quickly International SA
Products information Quickly International SA

BTW identificatienummer (tax): BE05506591796
Ondernemingsnummer: 9436126708
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Quickly International SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quickly International SA
(Get full report from official database of BE for Quickly International SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quickly International SA
Addition kinds of activities for Quickly International SA

514801. fruit | Fruits
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
38220202. Geleidelijke schakelaars, pneumatische | Gradual switches, pneumatic
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
59990702. Motoren, elektrisch | Motors, electric
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij Quickly International SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quickly International SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quickly International SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quickly International SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van Quickly International SA in sociale netwerken
Look for responds of Quickly International SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quickly International SA. Laat een reactie achter voor Quickly International SA. Quickly International SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quickly International SA. Leave a respond for Quickly International SA. Quickly International SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quickly International SA op de google maps. Adres en contacten Quickly International SA
Location of Quickly International SA on the google maps. Address and contacts of Quickly International SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Quickly International SA Quickly International SA: LODEWIJK VAN DYCK | M. PIETERS | QUALITY ANIMALS | MIA DUYTSCHAEVER | Medianet SA/NV

Other related companies as Quickly International SA: LODEWIJK VAN DYCK | M. PIETERS | QUALITY ANIMALS | MIA DUYTSCHAEVER | Medianet SA/NV

Quickly International SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quickly International SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05506591796. Het bedrijf Quickly International SA bevindt zich op het adres: ZI rue de la Limite 3, Grace-Hollogne, 4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Quickly International SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quickly International SA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quickly International SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quickly International SA, openstaande posities, locatie van Quickly International SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quickly International SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quickly International SA, company assigned to the tax number BE05506591796. The company Quickly International SA is located at the address: ZI rue de la Limite 3, Grace-Hollogne, 4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Quickly International SA were not found.
The main activity of Quickly International SA is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Quickly International SA is not available. You also can look at reviews of Quickly International SA, open positions, location of Quickly International SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quickly International SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quickly International SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quickly International SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quickly International SA, employees, financial statistics.