PI DATA Informatics

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • PI DATA Informatics

Contactgegevens PI DATA Informatics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PI DATA Informatics: address, phone, fax, email, website, opening hours

PI DATA Informatics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Walcourstraat, Brussel, 1070, België

Telefoon (phone): 32-2-4663234 32-2-4663234

Fax (fax): 32-2-4661598 32-2-4661598

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PI DATA Informatics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PI DATA Informatics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PI DATA Informatics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PI DATA Informatics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PI DATA Informatics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PI DATA Informatics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PI DATA Informatics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PI DATA Informatics
Products information PI DATA Informatics

BTW identificatienummer (tax): BE05757080078
Ondernemingsnummer: 2110443115
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PI DATA Informatics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PI DATA Informatics
(Get full report from official database of BE for PI DATA Informatics)

Aanvulling soorten activiteiten voor PI DATA Informatics
Addition kinds of activities for PI DATA Informatics

335607. zirkonium | Zirconium
08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
72199901. Bont kleding reiniging, reparatie en opslag | Fur garment cleaning, repairing, and storage
79480300. Racehorse zorg | Racehorse care
79991404. Vissersboten, feest: operatie | Fishing boats, party: operation

Werken bij PI DATA Informatics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PI DATA Informatics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PI DATA Informatics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PI DATA Informatics. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Banketbakker M/V (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

  • Lasser/Samensteller (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een Lasser (M/V):  Je staat in voor het lassen en monteren van van serres  Je bewerkt metaal 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stekene – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meer (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van PI DATA Informatics in sociale netwerken
Look for responds of PI DATA Informatics in social networks

Lees alle opmerkingen voor PI DATA Informatics. Laat een reactie achter voor PI DATA Informatics. PI DATA Informatics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PI DATA Informatics. Leave a respond for PI DATA Informatics. PI DATA Informatics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PI DATA Informatics op de google maps. Adres en contacten PI DATA Informatics
Location of PI DATA Informatics on the google maps. Address and contacts of PI DATA Informatics

Andere gerelateerde bedrijven als come PI DATA Informatics PI DATA Informatics: LUC VAN DEN ABBEELE | GUY BUCHET | EDMOND DE VIDTS | GESTIM | Geologistics NV

Other related companies as PI DATA Informatics: LUC VAN DEN ABBEELE | GUY BUCHET | EDMOND DE VIDTS | GESTIM | Geologistics NV

PI DATA Informatics is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PI DATA Informatics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05757080078. Het bedrijf PI DATA Informatics bevindt zich op het adres: Walcourstraat, Brussel, 1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PI DATA Informatics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PI DATA Informatics is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PI DATA Informatics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PI DATA Informatics, openstaande posities, locatie van PI DATA Informatics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PI DATA Informatics is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PI DATA Informatics, company assigned to the tax number BE05757080078. The company PI DATA Informatics is located at the address: Walcourstraat, Brussel, 1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PI DATA Informatics were not found.
The main activity of PI DATA Informatics is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PI DATA Informatics is not available. You also can look at reviews of PI DATA Informatics, open positions, location of PI DATA Informatics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PI DATA Informatics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PI DATA Informatics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PI DATA Informatics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PI DATA Informatics, employees, financial statistics.