Paul de Vree Jr.

Contactgegevens Paul de Vree Jr.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paul de Vree Jr.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paul de Vree Jr.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Muggenberlei 16o Deurne, B-2100, België

Telefoon (phone): 12126274599 (+32-12126274599) 12126274599 (+32-12126274599)

Fax (fax): 12126274599 (+32-12126274599) 12126274599 (+32-12126274599)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paul de Vree Jr.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paul de Vree Jr."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paul de Vree Jr."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paul de Vree Jr., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paul de Vree Jr.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paul de Vree Jr., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paul de Vree Jr.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paul de Vree Jr.
Products information Paul de Vree Jr.

BTW identificatienummer (tax): BE06145446777
Ondernemingsnummer: 5476104736
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 564,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Paul de Vree Jr. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paul de Vree Jr.
(Get full report from official database of BE for Paul de Vree Jr.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paul de Vree Jr.
Addition kinds of activities for Paul de Vree Jr.

02140200. Schapen | Sheep
26550000. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
35340102. Trappenliften, motor aangedreven | Stair elevators, motor powered
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
50930000. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
51999917. Kaarten en grafieken | Maps and charts
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson

Werken bij Paul de Vree Jr.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paul de Vree Jr.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paul de Vree Jr.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paul de Vree Jr.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van Paul de Vree Jr. in sociale netwerken
Look for responds of Paul de Vree Jr. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paul de Vree Jr.. Laat een reactie achter voor Paul de Vree Jr.. Paul de Vree Jr. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paul de Vree Jr.. Leave a respond for Paul de Vree Jr.. Paul de Vree Jr. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paul de Vree Jr. op de google maps. Adres en contacten Paul de Vree Jr.
Location of Paul de Vree Jr. on the google maps. Address and contacts of Paul de Vree Jr.

Andere gerelateerde bedrijven als come Paul de Vree Jr. Paul de Vree Jr.: ALDI | BRIDGE CLUB WATERLOO | LASATELIER PETER BUCKINX BVBA | 'T KRAMIKSKE | G. BRANTZ

Other related companies as Paul de Vree Jr.: ALDI | BRIDGE CLUB WATERLOO | LASATELIER PETER BUCKINX BVBA | 'T KRAMIKSKE | G. BRANTZ

Paul de Vree Jr. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paul de Vree Jr., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06145446777. Het bedrijf Paul de Vree Jr. bevindt zich op het adres: Muggenberlei 16o Deurne, B-2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 564,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Paul de Vree Jr. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paul de Vree Jr. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paul de Vree Jr. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paul de Vree Jr., openstaande posities, locatie van Paul de Vree Jr. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Paul de Vree Jr. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paul de Vree Jr., company assigned to the tax number BE06145446777. The company Paul de Vree Jr. is located at the address: Muggenberlei 16o Deurne, B-2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 564,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Paul de Vree Jr. were not found.
The main activity of Paul de Vree Jr. is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Paul de Vree Jr. is not available. You also can look at reviews of Paul de Vree Jr., open positions, location of Paul de Vree Jr. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paul de Vree Jr., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paul de Vree Jr., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paul de Vree Jr., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paul de Vree Jr., employees, financial statistics.