olivier bastin

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • olivier bastin
Private companiesFood Stores • olivier bastin

Contactgegevens olivier bastin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data olivier bastin: address, phone, fax, email, website, opening hours

olivier bastin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de l'escaut, 60, brussels, br 1080, België

Telefoon (phone): 3224264815 3224264815

Fax (fax): 3224201798 3224201798

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) olivier bastin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "olivier bastin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "olivier bastin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van olivier bastin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen olivier bastin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of olivier bastin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees olivier bastin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti olivier bastin
Products information olivier bastin

BTW identificatienummer (tax): BE02510070800
Ondernemingsnummer: 3084381103
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in olivier bastin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor olivier bastin
(Get full report from official database of BE for olivier bastin)

Aanvulling soorten activiteiten voor olivier bastin
Addition kinds of activities for olivier bastin

461399. Geraffineerde aardoliepijpleidingen, niet inbegrepen | Refined petroleum pipelines, nec
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35410105. Boorpersen | Drill presses
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
57199904. Kast organisatoren en rekken | Closet organizers and shelving units
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij olivier bastin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in olivier bastin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor olivier bastin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for olivier bastin. Looking for open vacancies in other companies

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Huishoudhulp in Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

  • Onderhoudstechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Techniekers gezocht! Meld je nu aan voor de job van je leven! Een blik op je werkdag: Je stapt 's morgens met het juiste been uit bed, en in je verkregen werkkledij. Daarna rij je met je firmawagen naar het project waarmee je zelf aangegeven hebt of dit je ligt of niet. Je bent de hele dag het uithangbord van deze groeiende en dynamische firma, en daar ben je trots op. Herstellingen in het machinepark uitvoeren, snelle intervanties en depannages,... behoort tot jouw takenpakket en doe je met vingers in de neus. Omdat jij je steeds van de beste kant wil laten zien, durf je de handen vuil te maken. Een correcte administratie is een belangrijk punt binnen de job, op het einde van de daghou jij bij waar, wanneer je werkt. Vrijdag? top, je brengt je papieren en kilometers binnen, en ziet jouw collega's als een gezellige afsluiter van de week.

  • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van olivier bastin in sociale netwerken
Look for responds of olivier bastin in social networks

Lees alle opmerkingen voor olivier bastin. Laat een reactie achter voor olivier bastin. olivier bastin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for olivier bastin. Leave a respond for olivier bastin. olivier bastin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie olivier bastin op de google maps. Adres en contacten olivier bastin
Location of olivier bastin on the google maps. Address and contacts of olivier bastin

Andere gerelateerde bedrijven als come olivier bastin olivier bastin: A.M.B. CAR | F.C. CHEZ NOUS | EGE STIENON | Mommens M | DE REGENBOOG

Other related companies as olivier bastin: A.M.B. CAR | F.C. CHEZ NOUS | EGE STIENON | Mommens M | DE REGENBOOG

olivier bastin is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is olivier bastin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02510070800. Het bedrijf olivier bastin bevindt zich op het adres: rue de l'escaut, 60, brussels, br 1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in olivier bastin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van olivier bastin is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van olivier bastin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van olivier bastin, openstaande posities, locatie van olivier bastin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

olivier bastin is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is olivier bastin, company assigned to the tax number BE02510070800. The company olivier bastin is located at the address: rue de l'escaut, 60, brussels, br 1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in olivier bastin were not found.
The main activity of olivier bastin is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of olivier bastin is not available. You also can look at reviews of olivier bastin, open positions, location of olivier bastin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over olivier bastin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf olivier bastin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about olivier bastin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company olivier bastin, employees, financial statistics.