NV JONCKERSHOF

Contactgegevens NV JONCKERSHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NV JONCKERSHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

NV JONCKERSHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Duinenweg 539, MIDDELKERKE, FLANDERS 8430, België

Telefoon (phone): 0032 59 30 18 73 (+32-0032 59 30 18 73) 0032 59 30 18 73 (+32-0032 59 30 18 73)

Fax (fax): 0032 59 31 14 74 (+32-0032 59 31 14 74) 0032 59 31 14 74 (+32-0032 59 31 14 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NV JONCKERSHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NV JONCKERSHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NV JONCKERSHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NV JONCKERSHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NV JONCKERSHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NV JONCKERSHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NV JONCKERSHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NV JONCKERSHOF
Products information NV JONCKERSHOF

BTW identificatienummer (tax): BE09483093261
Ondernemingsnummer: 3390899658
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in NV JONCKERSHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NV JONCKERSHOF
(Get full report from official database of BE for NV JONCKERSHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor NV JONCKERSHOF
Addition kinds of activities for NV JONCKERSHOF

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
10610403. Wulfenietwinning | Wulfenite mining
14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
38739904. Horloges, montage van | Clocks, assembly of
73349902. Mimeographing | Mimeographing
73490107. School bewaarder, contract basis | School custodian, contract basis
73840100. Fotografische diensten | Photographic services
73891700. Makelaarsdiensten | Brokers' services

Werken bij NV JONCKERSHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NV JONCKERSHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NV JONCKERSHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NV JONCKERSHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Planner productie m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof productie bedrijf gelegen te Genk zijn wij op zoek naar een productie planner m/v. Je staat in voor o De dagelijkse productieorders en stemt deze af op het productieschema om ervoor te zorgen dat we de meest efficiënte productiecapaciteit kunnen realiseren. o bewaakt de MRP-vereisten op dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse basis om ervoor te zorgen dat producten op tijd aan klanten worden geleverd. o Opzetten, controleren en bewaken voorraadniveaus in overleg met supply chain o Neemt deel aan en stelt voorstellen op voor verbeteringsprojecten om ervoor te zorgen dat de meest geavanceerde technologieën kunnen worden toegepast met betrekking tot voorraad- en productiebeheer o Beheert de informatie en planningsgegevens in MRP / ERP om een nauwkeurig informatiesysteem te garanderen o Beheert de Material Master / BOM's (stuklijst) en routings

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van NV JONCKERSHOF in sociale netwerken
Look for responds of NV JONCKERSHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor NV JONCKERSHOF. Laat een reactie achter voor NV JONCKERSHOF. NV JONCKERSHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NV JONCKERSHOF. Leave a respond for NV JONCKERSHOF. NV JONCKERSHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NV JONCKERSHOF op de google maps. Adres en contacten NV JONCKERSHOF
Location of NV JONCKERSHOF on the google maps. Address and contacts of NV JONCKERSHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come NV JONCKERSHOF NV JONCKERSHOF: Muylaert F | Mondy C | HTS | Decastiau C | Petit Jean-Michel

Other related companies as NV JONCKERSHOF: Muylaert F | Mondy C | HTS | Decastiau C | Petit Jean-Michel

NV JONCKERSHOF is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NV JONCKERSHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483093261. Het bedrijf NV JONCKERSHOF bevindt zich op het adres: Duinenweg 539, MIDDELKERKE, FLANDERS 8430. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 858,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in NV JONCKERSHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NV JONCKERSHOF is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NV JONCKERSHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NV JONCKERSHOF, openstaande posities, locatie van NV JONCKERSHOF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NV JONCKERSHOF is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is NV JONCKERSHOF, company assigned to the tax number BE09483093261. The company NV JONCKERSHOF is located at the address: Duinenweg 539, MIDDELKERKE, FLANDERS 8430. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 858,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in NV JONCKERSHOF were not found.
The main activity of NV JONCKERSHOF is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NV JONCKERSHOF is not available. You also can look at reviews of NV JONCKERSHOF, open positions, location of NV JONCKERSHOF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NV JONCKERSHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NV JONCKERSHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NV JONCKERSHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NV JONCKERSHOF, employees, financial statistics.