NET AND GO

Contactgegevens NET AND GO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NET AND GO: address, phone, fax, email, website, opening hours

NET AND GO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bvd des gerardchamps 156/6, VERVIERS, LIEGE 4800, België

Telefoon (phone): 00 32 87 325940 (+32-00 32 87 325940) 00 32 87 325940 (+32-00 32 87 325940)

Fax (fax): 00 32 87 325925 (+32-00 32 87 325925) 00 32 87 325925 (+32-00 32 87 325925)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NET AND GO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NET AND GO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NET AND GO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NET AND GO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NET AND GO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NET AND GO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NET AND GO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NET AND GO
Products information NET AND GO

BTW identificatienummer (tax): BE08188903808
Ondernemingsnummer: 8240264892
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in NET AND GO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NET AND GO
(Get full report from official database of BE for NET AND GO)

Aanvulling soorten activiteiten voor NET AND GO
Addition kinds of activities for NET AND GO

308600. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
399912. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
35429900. Gereedschapsmachines, metaalvormend type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
39140208. Bakken, nikkel zilver | Trays, nickle silver
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
67199901. Beleggingsholdingsmaatschappijen, behalve banken | Investment holding companies, except banks
73891601. Koerier of messenger service | Courier or messenger service
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij NET AND GO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NET AND GO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NET AND GO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NET AND GO. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Schrijnwerker Interieur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren schrijnwerker

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

  • Gemotiveerd Horeca-personeel voor verscheidene topevenementen (LEUVEN) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FLYING SERVICE LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Als horeca-projectbureau, opgericht in 2004 zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen van grote en kleine evenementen met eigen opgeleid horecapersoneel. Zo zijn wij al 14 jaar actief in de boeiende wereld van events en hospitality, met uiteenlopende opdrachten van sportevenementen (Ronde van Vlaanderen, Memorial van Damme, veldrijden, vip van verschillende 1°klasse voetbalploegen,…), entertainment (sportpaleis, musicals, festivals als tomorrowland- werchter-..., …) als internationale congressen, bedrijfsevenementen en exclusieve private feestjes en dit zowel in de keuken als voor de zaalbediening. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde kelners. Je beslist zelf hoeveel je wil werken. Je bepaalt zelf de drukte in je agenda. Wij willen onze brigade van kelners van alle leeftijden graag uitbreiden met nieuwe gemotiveerde krachten.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Freelance docent voedingsdeskundige te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus voedingsleer zijn we op zoek naar gemotiveerde docenten. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van NET AND GO in sociale netwerken
Look for responds of NET AND GO in social networks

Lees alle opmerkingen voor NET AND GO. Laat een reactie achter voor NET AND GO. NET AND GO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NET AND GO. Leave a respond for NET AND GO. NET AND GO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NET AND GO op de google maps. Adres en contacten NET AND GO
Location of NET AND GO on the google maps. Address and contacts of NET AND GO

Andere gerelateerde bedrijven als come NET AND GO NET AND GO: Wanten Electro | Peggy | Carrewyn BVBA | de Fays Anne | KOEN VAN HULLE

Other related companies as NET AND GO: Wanten Electro | Peggy | Carrewyn BVBA | de Fays Anne | KOEN VAN HULLE

NET AND GO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NET AND GO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08188903808. Het bedrijf NET AND GO bevindt zich op het adres: Bvd des gerardchamps 156/6, VERVIERS, LIEGE 4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 352,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in NET AND GO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NET AND GO is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NET AND GO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NET AND GO, openstaande posities, locatie van NET AND GO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NET AND GO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is NET AND GO, company assigned to the tax number BE08188903808. The company NET AND GO is located at the address: Bvd des gerardchamps 156/6, VERVIERS, LIEGE 4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 352,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in NET AND GO were not found.
The main activity of NET AND GO is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NET AND GO is not available. You also can look at reviews of NET AND GO, open positions, location of NET AND GO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NET AND GO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NET AND GO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NET AND GO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NET AND GO, employees, financial statistics.