MUZIRA, JIMMY

Contactgegevens MUZIRA, JIMMY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUZIRA, JIMMY: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUZIRA, JIMMY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2 rue Ernest Allard, BRUSSELS, BRUSSELS 1000 BE, België

Telefoon (phone): 32 2 511 31 61 123 123 1234 32 2 511 31 61 123 123 1234

Fax (fax): +32 (87) 972-12-39 +32 (87) 972-12-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUZIRA, JIMMY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUZIRA, JIMMY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUZIRA, JIMMY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUZIRA, JIMMY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUZIRA, JIMMY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUZIRA, JIMMY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUZIRA, JIMMY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUZIRA, JIMMY
Products information MUZIRA, JIMMY

BTW identificatienummer (tax): BE01552062988
Ondernemingsnummer: 7575592041
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in MUZIRA, JIMMY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUZIRA, JIMMY
(Get full report from official database of BE for MUZIRA, JIMMY)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUZIRA, JIMMY
Addition kinds of activities for MUZIRA, JIMMY

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
5092. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
22110000. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
23110302. Militaire uniformen, mannen en jongeren ': aangekochte materialen | Military uniforms, men's and youths': purchased materials
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
51590301. veren | Feathers

Werken bij MUZIRA, JIMMY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUZIRA, JIMMY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUZIRA, JIMMY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUZIRA, JIMMY. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Vacature | Plaatslager | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als plaatslager/carrossier zorg je voor de herstelling van het koetswerk van voertuigen. Herstel of vervang je beschadigde stukken soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij. Voer je activiteiten uit op het gebied van demontage montage plaatwerk richten voorbereiden spuiten en afwerken. Breng je de aangepaste kit aan. Meet en controleer je met meetgereedschappen zoals een schuifpasser meter micrometer … Behandel je de ondergrond voor het spuiten zoals reinigen plamuren en afschuren. Breng je grondlagen en grondverf aan. Lijm/las je koetswerkonderdelen. Breng je de eind laag verf aan.

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Student schilder (m/v) (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student die onze klant 1 dag per week helpen met schilderwerken: Voorbereidend werk Materiaal klaarzetten Opruimen ...

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Student 18+ - min. 1 dag vrij voor ADMIN (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student +18 en minimum 1 dag per week vrij om te werken in de administratie? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Je zal instaan voor simpele administratie taken, alsook data input en controle van documenten.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van MUZIRA, JIMMY in sociale netwerken
Look for responds of MUZIRA, JIMMY in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUZIRA, JIMMY. Laat een reactie achter voor MUZIRA, JIMMY. MUZIRA, JIMMY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUZIRA, JIMMY. Leave a respond for MUZIRA, JIMMY. MUZIRA, JIMMY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUZIRA, JIMMY op de google maps. Adres en contacten MUZIRA, JIMMY
Location of MUZIRA, JIMMY on the google maps. Address and contacts of MUZIRA, JIMMY

Andere gerelateerde bedrijven als come MUZIRA, JIMMY MUZIRA, JIMMY: Dansschool De Smet-Camby | COM?CERT | IMMO 2000 | Cauberg Neoncentrale BVBA | Rentokil Tropical Plants NV

Other related companies as MUZIRA, JIMMY: Dansschool De Smet-Camby | COM?CERT | IMMO 2000 | Cauberg Neoncentrale BVBA | Rentokil Tropical Plants NV

MUZIRA, JIMMY is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUZIRA, JIMMY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01552062988. Het bedrijf MUZIRA, JIMMY bevindt zich op het adres: 2 rue Ernest Allard, BRUSSELS, BRUSSELS 1000 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 548,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in MUZIRA, JIMMY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUZIRA, JIMMY is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUZIRA, JIMMY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUZIRA, JIMMY, openstaande posities, locatie van MUZIRA, JIMMY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MUZIRA, JIMMY is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUZIRA, JIMMY, company assigned to the tax number BE01552062988. The company MUZIRA, JIMMY is located at the address: 2 rue Ernest Allard, BRUSSELS, BRUSSELS 1000 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 548,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in MUZIRA, JIMMY were not found.
The main activity of MUZIRA, JIMMY is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MUZIRA, JIMMY is not available. You also can look at reviews of MUZIRA, JIMMY, open positions, location of MUZIRA, JIMMY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUZIRA, JIMMY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUZIRA, JIMMY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUZIRA, JIMMY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUZIRA, JIMMY, employees, financial statistics.