Multibusiness Company

Contactgegevens Multibusiness Company: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multibusiness Company: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multibusiness Company

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee Saint-Job 667, BRUXELLES-UCCLE, BRU 1180, België

Telefoon (phone): 32 2 375 99 34 32 2 375 99 34

Fax (fax): 32 2 374 22 72 32 2 374 22 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multibusiness Company: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multibusiness Company"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multibusiness Company"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multibusiness Company, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multibusiness Company. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multibusiness Company, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multibusiness Company. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multibusiness Company
Products information Multibusiness Company

BTW identificatienummer (tax): BE09862945556
Ondernemingsnummer: 6670043945
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Multibusiness Company zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multibusiness Company
(Get full report from official database of BE for Multibusiness Company)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multibusiness Company
Addition kinds of activities for Multibusiness Company

25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
36610108. Telefoon centrale kantoorapparatuur, draaiknop of handleiding | Telephone central office equipment, dial or manual
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij Multibusiness Company: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multibusiness Company: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multibusiness Company. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multibusiness Company. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorwerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Rijden met een heftruck Voorbereiden van de uit te voeren taken

  • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Multibusiness Company in sociale netwerken
Look for responds of Multibusiness Company in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multibusiness Company. Laat een reactie achter voor Multibusiness Company. Multibusiness Company bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multibusiness Company. Leave a respond for Multibusiness Company. Multibusiness Company on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multibusiness Company op de google maps. Adres en contacten Multibusiness Company
Location of Multibusiness Company on the google maps. Address and contacts of Multibusiness Company

Andere gerelateerde bedrijven als come Multibusiness Company Multibusiness Company: BREMBATI | MAISON LE L?OPARD | Tom's Hairdesign | DEVOS KLEDING HEREN | Taenia Productions

Other related companies as Multibusiness Company: BREMBATI | MAISON LE L?OPARD | Tom's Hairdesign | DEVOS KLEDING HEREN | Taenia Productions

Multibusiness Company is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Multibusiness Company, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862945556. Het bedrijf Multibusiness Company bevindt zich op het adres: Chaussee Saint-Job 667, BRUXELLES-UCCLE, BRU 1180. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Multibusiness Company zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multibusiness Company is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multibusiness Company is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multibusiness Company, openstaande posities, locatie van Multibusiness Company op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multibusiness Company is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Multibusiness Company, company assigned to the tax number BE09862945556. The company Multibusiness Company is located at the address: Chaussee Saint-Job 667, BRUXELLES-UCCLE, BRU 1180. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Multibusiness Company were not found.
The main activity of Multibusiness Company is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Multibusiness Company is not available. You also can look at reviews of Multibusiness Company, open positions, location of Multibusiness Company on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multibusiness Company, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multibusiness Company, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multibusiness Company, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multibusiness Company, employees, financial statistics.