michiels, patrick

Contactgegevens michiels, patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data michiels, patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

michiels, patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): wezelakkers 70, oud-turnhout, antwerpen 2360, België

Telefoon (phone): 3214414433 3214414433

Fax (fax): 3214436353 3214436353

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) michiels, patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "michiels, patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "michiels, patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van michiels, patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen michiels, patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of michiels, patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees michiels, patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti michiels, patrick
Products information michiels, patrick

BTW identificatienummer (tax): BE08076293945
Ondernemingsnummer: 8257293701
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in michiels, patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor michiels, patrick
(Get full report from official database of BE for michiels, patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor michiels, patrick
Addition kinds of activities for michiels, patrick

013999. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
17990903. Shoring en onderbouwing van werk | Shoring and underpinning work
23690303. Lounging badjassen: kinderen | Lounging robes: children's
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
28210216. Polyvinylideenchlorideharsen | Polyvinylidene chloride resins
49410000. Water voorraad | Water supply
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
73199902. Media kopen service | Media buying service
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist

Werken bij michiels, patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in michiels, patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor michiels, patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for michiels, patrick. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • 1 Online Netwerker (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. U krijgt een op maat aangeboden opleiding. Online connecteren en onderhouden van vertrouwensbanden. U bent een teamplayer. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van michiels, patrick in sociale netwerken
Look for responds of michiels, patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor michiels, patrick. Laat een reactie achter voor michiels, patrick. michiels, patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for michiels, patrick. Leave a respond for michiels, patrick. michiels, patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie michiels, patrick op de google maps. Adres en contacten michiels, patrick
Location of michiels, patrick on the google maps. Address and contacts of michiels, patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come michiels, patrick michiels, patrick: FLMEPACO NV | SERVIMA | Le K'Do | LAURENT DAVID | RODE KRUIS LIMBURG

Other related companies as michiels, patrick: FLMEPACO NV | SERVIMA | Le K'Do | LAURENT DAVID | RODE KRUIS LIMBURG

michiels, patrick is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is michiels, patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08076293945. Het bedrijf michiels, patrick bevindt zich op het adres: wezelakkers 70, oud-turnhout, antwerpen 2360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in michiels, patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van michiels, patrick is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van michiels, patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van michiels, patrick, openstaande posities, locatie van michiels, patrick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

michiels, patrick is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is michiels, patrick, company assigned to the tax number BE08076293945. The company michiels, patrick is located at the address: wezelakkers 70, oud-turnhout, antwerpen 2360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in michiels, patrick were not found.
The main activity of michiels, patrick is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of michiels, patrick is not available. You also can look at reviews of michiels, patrick, open positions, location of michiels, patrick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over michiels, patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf michiels, patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about michiels, patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company michiels, patrick, employees, financial statistics.