Metaalconstrocties Verhofste NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Metaalconstrocties Verhofste NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Metaalconstrocties Verhofste NV

Contactgegevens Metaalconstrocties Verhofste NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalconstrocties Verhofste NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalconstrocties Verhofste NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosstraat 55, Zele, Eur 9240, België

Telefoon (phone): 32 52 44 49 08 32 52 44 49 08

Fax (fax): 32 52 44 49 08 32 52 44 49 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalconstrocties Verhofste NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalconstrocties Verhofste NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalconstrocties Verhofste NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalconstrocties Verhofste NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalconstrocties Verhofste NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalconstrocties Verhofste NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalconstrocties Verhofste NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalconstrocties Verhofste NV
Products information Metaalconstrocties Verhofste NV

BTW identificatienummer (tax): BE06688720703
Ondernemingsnummer: 1706146240
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Metaalconstrocties Verhofste NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalconstrocties Verhofste NV
(Get full report from official database of BE for Metaalconstrocties Verhofste NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalconstrocties Verhofste NV
Addition kinds of activities for Metaalconstrocties Verhofste NV

0752. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
017400. Citrus vruchten | Citrus fruits
206300. Bietensuiker | Beet sugar
367800. Elektronische connectoren | Electronic connectors
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system

Werken bij Metaalconstrocties Verhofste NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalconstrocties Verhofste NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalconstrocties Verhofste NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalconstrocties Verhofste NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Medewerker inpak voor firma te Oostende - meerder opstarten mogelijk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar inpakmedewerkers in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor het inpakken van de goederen (opberg in karton, aanbrengen etiquetten) kwaliteitscontrole als check of de goederen voldoen aan alle normen. Dit is geen fysiek zwaar werk! Ervaring is niet vereist! Interesse? Neem zo snel mogelijk contact op met Randstad! 059-56 83 83 Stuur je CV met motivatie naar [email protected]

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zorgkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE REFUGE

    Type: Studentenjob

    Vzw de Refuge is op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die ons team wil versterken in het weekend en de vakantieperiodes. Job: Als jobstudent zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, ... Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je werkt nauw samen met verpleegkundigen en zorgkundigen.

  • student/stagiair in groot kinderdagverblijf (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent/stagiair voor in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met een geweldig TEAM van 9 kinderverzorg(st)ers! Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + de zaakvoerster is ook elke dag als extra persoon aanwezig. www.babybiebelbox.be Takenpakket: Je werkt als jobstudent/stagiair in ons kinderdagverblijf Je doet de observaties bij de kindjes Je doet de verzorging, geeft eten, ... Je voert activiteiten & knutselwerkjes uit met de kindjes Je doet ook extra huishoudelijke, logistieke taken

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekends (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten.

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Metaalconstrocties Verhofste NV in sociale netwerken
Look for responds of Metaalconstrocties Verhofste NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalconstrocties Verhofste NV. Laat een reactie achter voor Metaalconstrocties Verhofste NV. Metaalconstrocties Verhofste NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalconstrocties Verhofste NV. Leave a respond for Metaalconstrocties Verhofste NV. Metaalconstrocties Verhofste NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalconstrocties Verhofste NV op de google maps. Adres en contacten Metaalconstrocties Verhofste NV
Location of Metaalconstrocties Verhofste NV on the google maps. Address and contacts of Metaalconstrocties Verhofste NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalconstrocties Verhofste NV Metaalconstrocties Verhofste NV: PRةMAMAN | EURO JEWELS | Décométal SPRL | YVES ROCHER | ANTOINE DE MEULEMEESTER

Other related companies as Metaalconstrocties Verhofste NV: PRةMAMAN | EURO JEWELS | Décométal SPRL | YVES ROCHER | ANTOINE DE MEULEMEESTER

Metaalconstrocties Verhofste NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalconstrocties Verhofste NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06688720703. Het bedrijf Metaalconstrocties Verhofste NV bevindt zich op het adres: Bosstraat 55, Zele, Eur 9240. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Metaalconstrocties Verhofste NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Metaalconstrocties Verhofste NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalconstrocties Verhofste NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalconstrocties Verhofste NV, openstaande posities, locatie van Metaalconstrocties Verhofste NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Metaalconstrocties Verhofste NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metaalconstrocties Verhofste NV, company assigned to the tax number BE06688720703. The company Metaalconstrocties Verhofste NV is located at the address: Bosstraat 55, Zele, Eur 9240. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Metaalconstrocties Verhofste NV were not found.
The main activity of Metaalconstrocties Verhofste NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalconstrocties Verhofste NV is not available. You also can look at reviews of Metaalconstrocties Verhofste NV, open positions, location of Metaalconstrocties Verhofste NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalconstrocties Verhofste NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalconstrocties Verhofste NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalconstrocties Verhofste NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalconstrocties Verhofste NV, employees, financial statistics.